banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

Hayatınız Bir Gecede Değişebilir...

 Psikolojik gerilim filmlerine  iddialı kurgusu ile  yepyeni  bir soluk getirecek olan DETAY filmi vizyona girmeye hazırlanıyor.  Başarılı yönetmen Korhan Bozkurt'tan, teknolojik sınırsızlığın anlatıldığı psikolojik gerilim filmi 18  Eylül'de  sinema severlerle buluşacak

Cep telefonları, internet tuzakları, her an her yerde izlenebilir ve dinlenebilir olmamız hayatımızı zorlaştırmıyor mu?

 

Hayatımızın bu kadar şeffaflaştığı bu günlerde; ihanet ve sadakatin tek tuşla gözler önüne serilmesi, sizi geri dönülmez bir yola sürükleyebilir.

Film tam da bu noktada olacakları kurguluyor ve insanların  aydınlık hayatlarının karanlık odalarına ışık tutuyor.

Hayatını ve çevresini kontrol etmek isteyen ve bu yolda erişebildiği tüm yöntemleri kullanmaktan çekinmeyen, kontrol takıntılı bir mimar olan Taner’in, bir gecede hayatının tamamen nasıl değiştiğini, gerilim öğeleri kullanarak anlatan film, Detay 18 Eylül' de vizyona giriyor.

 

Yönetmenliğini ve yardımcı senaristliğini Korhan Bozkurt'un, iletişim danışmanlığını ise Nizam Eren'in üstlendiği Detay filminin yapımı Umut Gelgöre ait. Zengin  oyuncu kadrosuna sahip olan filmde; Deniz Uğur, Yosi Mizrahi Burak Hakkı, Toprak Sağlam, Yağmur Kaşifoğlu, Necmi Yapıcı,  gibi başarılı oyuncular  yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol