Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

HAVA HARP AKADEMİSİ KURMAY ADAYLARI SANKO MAKİNA’DA
 Gaziantep 4. Organize  Sanayi  Bölgesi’nde bulunan Sanko Makina tesislerine gelen Hava Harp Akademisi Kurmay Adayı Subaylar,  Genel Müdür Yardımcısı Ertan Paşa ve Sani Konukoğlu Vakfı Genel Sekreteri Emekli Kurmay Albay Naci Boran tarafından karşılandı.

Tesislerdeki üretim süreçleri inceleyen heyete,  yetkililer tarafından detaylı bilgi aktarıldı.

Bu arada, Hava Harp Akademisi Komutanı Tuğgeneral Sami Özatak, Sanko İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu’nu ziyaret etti.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan üstün teknolojiye sahip modern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimini gerçekleştiriyor.
MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.
Türkiye’de ilk ve tek yerli teleskopik forklift üreticisi olan Sanko Makina, bu ürünün yanı sıra, ürettiği kazıcı yükleyici makinalarında da Türkiye ve ihracat yaptığı 40’ın üzerindeki ülkede ciddi bir pazar payına sahiptir.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol