Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

HAVA BASIYOR, KONTÖR ATIYOR
İnsanoğlunun aklı ile yarışmak, alay etmek kimsenin haddi değil. Zaten üst akıl ile donandığını iddia edenler, sözde uyanıklar, aracınıza yakıt yerine hava basabilirler.

Bastılar da, basıyorlar da… Kaldı ki bu mesele yeni değil. Daha önceleri de gündeme geldi, haber bile oldu, ulusal medyaya bile taşındı. Ancak huylu huyundan vaz geçmedi, bazı akaryakıt istasyonlarında araçlara hava basıldığı, haksız kazanç elde ettiği bilgileri yeni değil iken, vatandaş soyulduğunun farkında bile olamıyor çoğu zaman.

Bakanlık yetkilileri ve müdürlükleri tarafından denetlendiğine inandığımız akaryakıt istasyonlarının hepsini aynı kefeye koymamız mümkün değil. Biz zaten onları tenzih ediyoruz. Ancak kulağımıza değil, büromuza kadar gelip, aldatıldıklarını, soyulduklarını söyleyen vatandaşlarımız, okurlarımız, bizi bu haberi yapmaya zorladı, teşvik etti.

Size uyarı, aracınıza yakıt alırken, aldatılıp aldatılmadığınızı anlamak ve görmek için, aracınızın yakıtını sıfırlayın, depoyu doldurun, gerçekle yüzleşeceksiniz!

DOĞALGAZIN BASINCI NEDEN DÜŞER?

Bir okurumuzun, aynı hilenin doğalgazda da yaşandığını ileri sürmesi ile dikkatleri doğalgaz sayaçlarına çevrildi.

Özellikle kış günleri, yine özellikle akşam saatlerinde ara sıra basıncın düşmesi ile sayacın para yazdığını söyleyen okurumuz, bu oyunu, bu soygunu tüketicilerin fark edemediğini söyledi.

Söyledi ve tüketicileri uyanık olmaya ve haklarını aramaya davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol