banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 HALKIMIZIN HÜZNÜNÜ DE SEVİNCİNİ DE PAYLAŞIYORUZ

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, ‘Dünya Böbrek Günü’ nedeniyle özel bir diyaliz merkezine ziyarette bulunarak böbrek hastalarıyla bir araya geldi.  Başkan Yardımcısı Kahveci, Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ‘Halkımızın hüznünü de sevincini de paylaşıyoruz’ diyerek vatandaşa verdikleri değeri ve önemi bir kez daha hatırlattı.
‘Halka hizmet hakka hizmettir’ düşüncesiyle gece gündüz vatandaşın her türlü hüznünde ve sevincinde yanında olduklarını dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, bu kapsamda ‘11 Mart Dünya Böbrek Günü’ nedeniyle diyaliz hastalarıyla bir araya geldi.
Kahramanmaraş Böbrek ve Diyaliz Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı programda diyaliz hastalarının sorunlarını dinleyen Başkan Yardımcısı Kahveci, organ bağışı konusunda vatandaşların duyarlı olmasını istedi.
Diyaliz hastalarının en büyük sorunlarından bir tanesinin organ bağışı olduğunu kaydeden Başkan Yardımcısı Kahveci, bu konu hakkında vatandaşı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için belediyenin kurulduğundan bu yana çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin vatandaşın her türlü sorunuyla ilgilenen bir belediye olduğunu kaydeden Başkan Yardımcısı Kahveci, özellikle sağlık konusunda çok daha hassas davrandıklarını belirtti.
Hastalarla sohbet eden Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, yaptığı açıklamasında Dulkadiroğlu Belediyesi olarak diyaliz hastalarının her zaman yanında oldukların İfade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
“Biz her ortamda ve her platformda halkımızın yanında olacağımızı söylemiştik. Bu kapsamda halkımızın acılı gününde de, mutlu gününde de yanında olduk. Halkımızla sürekli iç içe olmaya gayret gösterdik. Kahramanmaraş Sağlık Müdürlüğünden arkadaşlarımızla 11 Mart Dünya Böbrek Günü nedeniyle diyaliz hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla hasbıhal ettik ve bizden beklentilerini dinledik.”
Başkan Yardımcısı Kahveci, diyaliz hastalarına karanfil dağıtarak hasta yakınlarıyla da sohbet ederek programını tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol