Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GÜZELBULUT TURİZMDEN AŞURE İKRAMI
      Hulusi  Demir, A.Sinan Yüce,  Mehmet Güzelbulut, Bekir Doğan’ın ustalığını yaptı Aşure pişmesi üzerine İbrahim Selci hoca efendinin dua etmesi ile yaklaşık 5 bin kişiye dağıtımı yapıldı.

     Hakiki Göllü üzüm pekmezi, Türkoğlu Uzunsöğüt fıstığı, Çokran- Kalakaya hakiki fındıkları, İzmir kuru üzümü, Malatya Kaysısı ile özenle yapılan bir kazan auşer pişirmek için Sabah namazından sonra kazana su koyularak Trabzon caddesi, Müftülük yanındaki Güzelbulut Turizm önünde aşure pişirimine başlandı.

     Salatü selam geçirilerek, tekbirlerle, besmele ile ocağa konan kazan da ki suyun kaynaması ile her bir ürün dua ile kazana atılması ile ustaların da ustalığı eklenince ortaya nefis bir aşure çıktı.

BEKİR DOĞAN ELLERİYLE AŞURE DAĞITTI

     Hacı ve Umre yaptırmaya tek yetkili firmamız olan Güzelbulut Turizm yönetim kurulu başkanı Mehmet Güzelbulut:”Her yıl Muharrem ayı sebebi ile düzenlediğimiz aşure şenliğimizi bu yılda yaptık.

     Dostlarımızla birlikte yiyerek ülkemize huzur ve istikrar gelmesi için dua ettik, Kahramanmaraş’ta son aşure olması sebebi ile kapanış finalini biz yaptık, yiyenlere afiyet olsun diyorum,” dedi.

     Daha sonra dua ile dağıtılan aşure den yaklaşık 5 bin kişinin yediği ve güzel bir kaynaşma olduğu belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol