Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GÜVENÇ’TEN RAMAZAN MESAJI
    Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Ramazan ayı münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında Ramazan ayının İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

   “Rahmetin, bereketin vesilesi bir mübarek Ramazan ayına daha kavuşmuş bulunuyoruz. Rahmetin, mağfiretin, hoşgörünün ve şefkatin arttığı Ramazan ayı sayesinde tüm İslam âlemi olarak müstesna bir heyecan yaşıyor, unutulan manevi değerlerimizi hatırlıyor, vicdan muhasebesi yapıyor, körelen manevi duygularımızın yeniden canlanması, hayat bulması için imkânlar buluyoruz. 


   Düşenin elinden tutmak, fakir ve fukarayı gözetmek, öksüzü, yetimi, yoksulu sevindirmek gibi faziletlerin, yüksek ahlaki değerlerin yoğun yaşandığı bu mübarek zaman dilimi, bilerek ya da bilmeyerek yapmış olduğumuz günahlardan kurtulmamız, arınıp temizlenebilmemiz için bir vesile olur İnşallah.

   Peygamber Efendimizin de buyurduğu üzere başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifi; rahmete, mağfirete ve cehennemden kurtuluşumuza vesile olacak şekilde geçirmeye gayret göstermeliyiz. İbadet ve dualarımızda şahsi kemalatımız için olduğu kadar komşu ülkelerde ve İslam coğrafyasında yaşanmakta olan sıkıntı ve dertlerin de bir an önce son bulması için Allah’a hep birlikte el açıp dua edelim. Bu vesile ile şimdiden Ramazan ayınızı tebrik eder, Ramazan ayının oluşturduğu hoşgörü ikliminin bütün İslam âlemine birlik, dirlik, huzur ve saadet getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ederim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol