Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GÜREŞÇİLERE ONİKİŞUBAT’TAN MORAL YEMEĞİ
 Harun Et Lokantasında,  güreşçilerle bir araya gelen Onikişubat belediye Başkanvekili Dr. Ali Ünsal, güreşçilerimizin bir önceki müsabakalarda göstermiş olduğu performanstan dolayı tebrik ederken, onlarla iftihar ettiğini söyledi.,

Dr. Ali Ünsal, “Başta Başkanımız olmak üzere Onikişubat Belediyesi olarak biz sporun ve sporcuların her zaman yanındayız. Özellikle amatör sporlara destek vermeye devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi geçen ay tüm amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunmuştuk. Güreş takımlarına da malzeme yardımında bulunduk. Branş ayırt etmeksizin tüm amatör sporlara desteklerimiz devam ediyor. Güreşçilerimiz büyük bir başarı göstermiştir. İnşallah bu gittikleri turnuvada da üstün gayret gösterecekler ve yine finallere kalacaklarından eminiz. Oradan da başarılarını bekliyoruz. Gözümüz kulağımız onlarda. Bu müsabakadan sonra finallere kalacaklarından eminiz. Bizim desteğimiz devam edecek. Kendilerinden hayırlı haberler bekliyoruz” dedi.

MARAŞ’A KUPA İLE DÖNECEĞİZ!

Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Hopur ise, sözlerine başlamadan önce Onikişubat belediye başkanımız Hanefi beye ve kendilerine destek veren ve yanımızda bulunana Ali Ünsal’a teşekkür etti.

Sonra da;  “Biz daha önceki toplantımızda Hanefi başkanımıza söz verdik. Sözümüzü yerine getirdik. İnşallah buradan da rakiplerimizi yenerek ve Onikişubat Belediyesine bir kupa armağan edeceğiz. Sporcularıma güveniyorum. Gayet moralli. Bu yemekte Başkanımızın dopingi olarak kabul ediyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisine kupa ile döneceğimize söz veriyorum” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞUMUZ ONİKİŞUBAT’A HEDİYE OLACAK!

Kahramanmaraş Güreş konusunda kendini kanıtlamış bir şehir iken, Kahramanmaraş ve çevresinde yapılan güreşlerde başpehlivanlığı kimseye kaptırmayan Halil Hopur ise, “Çünkü destek eskisi günlere nazaran daha iyi destek alıyoruz. Çünkü Sayın Hanefi başkanda buna daha iyi bir gözle görünür bir destek veriyor. Güreş bu desteği aldığı sürece de bütün güreş kulüplerimiz tekrar iadesi ile yani başarı ile dönecektir tabi. Güreş ihtisas kulübü de Kırıkkale de gerçekten güzel sonuçlar elde etti. Şimdi İzmir de de final niteliğinde geçecek maçlar olacak. Oradan da galibiyetle geldiğimiz sürece Ankara’da gerçek final maçlarına çıkacağız. Sözlerimin başında söylediğim gibi hiçbir destek karşılıksız kalmıyor. Güreş’te bunların en başında gelen nankör olmayan bir spor, ata sporu. Aldığı desteği en az, 2-3 katında Kahramanmaraş’a hediye edecek bir şekildedir. Onikişubat Belediyesi seçimlerde şampiyonluğunu elde etti, bizde güreşte şampiyonluğu hediye edeceğiz inşallah” ifadesini kullandı ve arkadaşlarına güvendiğini sözlerine ekledi.

FİNAL MÜSABAKALARI 7 KASIM’DA

Güreşçilerimiz, İzmir’de yapılacak yarı final maçlarında da aynı başarıyı gösterdikleri taktirde, yeri henüz belirlenemeyen bir şehirde, final müsabakalarına katılacak ve büyük bir ihtimalle Kahramanmaraş’a şampiyon olarak dönecekler.      

 

    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol