banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GÜNGÖR, “KAHRAMAN ŞEHRİMİZİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN!”

Tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı.

Kutlama programı sabah saatlerinde Kahramanmaraş Valiliğinde tebriklerin kabulü ile başladı. Daha sonra Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Albay Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tören alanına geçerek askeri açla halkı selamlayarak bayramını kutladılar.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından öğrenciler şiirler okudular. Resmi geçit töreninde öğrenciler ve askerler geçit töreni yaptılar.

Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerine Vali Vahdettin Özkan, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, İmran Kılıç, Garnizon Komutanı Albay Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’Ün yanı sıra protokolün diğer mensupları ile askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Bayram törenlerinin ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “Bugün Cumhuriyet Bayramımızın 96 yıldönümünü kutluyoruz. Hem Kahraman şehrimizin hem de ülkemizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyoruz. Kahraman şehrimiz Milli Mücadelede öne çıkmış şehirlerin başında geliyor. Bu yönüyle de bizim için son derece önemli. Tabii biz bir İstiklal mücadelesi verdik. İstiklal mücadelesi bu toplumun bir bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğü bir mücadele. Her bir şehrimizin her bir atamızın, dedemizin çok önemli anıları, katkıları var. İstiklal mücadelesi taçlandıran olaylardan biri de Cumhuriyetimizin kuruluşudur. Cumhuriyet idaresi Cumhurun idaresidir, milletin idaresidir. Her geçen gün de gelişerek devam etmiştir. Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyoruz. Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100 yıl kutlamaları bu aydan itibaren başlıyor ve 12 Şubat’a kadar da devam ediyor. Bu konuda da arkadaşlarımız çok geniş katılımla çok büyük bir etkinlikle bu süreci kutlayacağız” diye konuşarak Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol