banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GÜNGÖR, ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, toplu taşıma esnafı ile bir araya geldi. Tarihi Maraş Kalesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya ile Ulaşım Dairesi Başkanı Melike Özdemir de yer aldı. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Güngör, bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PANDEMİ DESTEĞİ

Başkan Güngör, “İçinde bulunduğumuz pandemi süreci tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve şehrimizi de etkiledi. Ama gerek hükümetimiz gerekse yerel yönetimlerin çalışmalarıyla hamdolsun bu etkiyi azaltıyoruz. Bu süreçte toplu taşıma esnafımızın yanında olduk, belediyemizin imkanları doğrultusunda ödeme desteği gerçekleştirdik. İnşallah bu çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Vatandaşların toplu ulaşımda sorun yaşamaması için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Güngör, “Ulaşım esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimizin toplu taşımada sorun yaşamaması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada esnafımızın da hassasiyeti bizleri son derece memnun ediyor.Kamusal hizmette önemli bir paydaşımız olan tüm ulaşım esnafımıza teşekkür ediyorum. Rabbim işlerinizde kolaylık versin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol