Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

GÖNÜLLER FETHEDİLDİ, SIRA SANDIKTA
 AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, seçim mesaisini Nurhak ve bu ilçeye bağlı Kullar ile Tatlar beldesinde geçirdi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal liderliğindeki ak kadrolar, şölen havasında gerçekleşen mitingde ilçe sakinleriyle buluşarak, Nurhak’ı iktidarla buluşturmak için söz kesti.

Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ellerindeki bayraklarla miting alanına koşan 7’den 70’e Nurhak halkı, Grup Başkanvekili Ünal, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç ve Nurhak Belediye Başkan Adayı Ali Uzun’u davul ve zurnalarla karşıladı.

30 Mart’ta Nurhak’ı Ak Parti belediyeciliğiyle buluşturacak sloganların meydanı inlettiği mitingde konuşan, Büyükşehir Adayı Erkoç, “Gerçekten çok duygulu çok coşkulu bir atmosfer. Nurhak artık kararını vermiş 30 Mart’ı beklemekte. 12 yıldır Nurhak’ımıza ilçemize gelir giderim, böyle bir coşku, böyle bir sevda görmedim. İnşallah bu tablo 30 Mart’ta yazacağımız destanın habercisi” dedi.

Büyükşehir yasasıyla birlikte tüm ilçe ve beldelerin artık omuz omuza olduğunu söyleyen Erkoç, kendilerinin de tüm Kahramanmaraş’a hizmetkar olmak için geldiklerini söyledi. Erkoç, şöyle konuştu:

“Artık 2 belediye başkanınız var, sizlere hizmetkar olacak 2 belediye başkanınız var. Biz, sizleri daha güzel mekanlara, daha yaşanabilir ortamlara kavuşmak için yola çıktık. Bu yolda emin adımlarla yürüyoruz ve desteğinizi hep yanımızda hissediyoruz. Biz biliyoruz, bir çoğunuzun evlatları Avrupa’da yaşamakta. Oradaki yaşam şartlarını görmekte. Yaz aylarında memlekete geldiklerinde, Avrupa’daki bu hizmetleri burada da görmek istiyorlar. Bakın AK Parti iktidarıyla beraber Nurhak ilçemize çok önemli hizmetler getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. İnşallah yeni dönemde de Nurhak Belediyesi ak kadrolara teslim edildiğinde ilçe merkezi başta olmak üzere tüm belde ve köylerimizde yaşam şartlarını en yüksek seviyeye çıkartacağız.”


Nurhak’ın kültür seviyesiyle, nezaketi ve demokrasi anlayışıyla hizmetlerin en güzeline layık olduğunu kaydeden Erkoç, şöyle devam etti:

“Büyükşehre geçmemizdeki tek amaç şehrimizdeki her nokta beraber kalkınsın istiyoruz. Yaşanabilirlik seviyesi sadece merkez de değil, tüm ilçe ve köylerde de yükselsin istiyoruz. Buradaki yerel yönetimlerin imkanları belli. Beldelerimizde bir tane makine parkı yok. Her yerde ayrı ayrı planlamalar yapılıyor. Şimdi bu yeni sistemde bu imkanlar havuz sistemiyle bir arada toplanmakta ve güç birliği yapılmakta. Bu imkanlarla Nurhakda çok önemli hizmet imkanları üretilecek. Ve sizleri daha güzel ortamlarda yaşatacağız. Spor alanları, hanımlar için sosyal alanlar inşa edeceğiz. Meslek edindirme merkezleri, aile danışma merkezleri olacak. Ayrım yapmadan tüm Nurhak’ı kucaklayarak, hizmet edeceğiz. İnsan olan herkes bizim için çok kıymetli. Bize düşen de bütün insanlarımıza hizmet götürmek. Kardeşlik hukuku içerisinde Nurhak’da da Kahramanmaraş’ta da hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki 5 yılda bizim yapacağımız hizmetlerle farkı göreceksiniz. AKParti’ye vereceğiniz her oy daha fazla hizmet olarak sizlere geri dönecek inşallah.”

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise milletin evlatlarının Nurhak’ın mahzunluğuna ve yalnızlığına son vermek için geldiğini söyledi.Nurhak’a karşı bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini ifade eden Ünal, “Buraya ilk geldiğimde ‘banka şubesi yok’ dendi. Hemen şube açılmasını sağladık. Arkasından ilçenin 8 milyon TL bütçeli kanalizasyon işini hallettik. ‘Asfaltımız yok’ dendi. Hemen karayolları bölge müdürüyle görüştük ve bu da halloldu. Niye yaptık bunları, Nurhak’ımızın mahzun ve yalnız kalmaması için” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki 76 milyon insana aynı gözle baktıklarını dile getiren Ünal, devletin ise sadece millete hizmetkar olmak için var olduğunu söyledi. Ünal, şöyle konuştu:



 “Devlet vatandaşa hizmet üretmek için vardır. Devlet vatandaşın güvenliğini, emniyetini, eğitimini, sağlığını hasılı bütün ihtiyaçlarını karşılamak için vardır. Bizim anlayışımızda devletin inancı, etnik kimliği olmaz. Devlet vatandaşa hizmet üretir. O yüzden millet iktidarı bize emanet ettiği günden beri biz 76 milyonun Van’dan Edirne’ye kadar,Kars’tan Antalya’ya ve İzmir’e kadar her yerde hizmetkarı olduk. Hiçbir şekilde vatandaşlarımız arasında ayrıma izin vermedik. Eski devlet aklının yaptığı ayrımcılığı ve ötekileştirmeyi hamdolsun ortadan kaldırdık. Çünkü biz bir şey biliyoruz. 76 milyonun tamamı da bir, beraber, eşit ve kardeş olmadıkça bu ülke ayağa kalkmaz. O yüzden her bir vatandaşımız bizim için birinci sınıf vatandaştır.”

Nurhak halkından bu seçimde, AK Parti’ye oy vermelerini ve vekaleti teslim etmelerini isteyen Ünal, “Şimdi size bir söz daha veriyorum. AKParti’ye oy verecek kardeşlerime oy verecek kardeşlerime teşekkür ediyorum. Vermeyecek kardeşlerimden de bir şey rica ediyorum. Bu kardeşlerinize bir kezliğine ödünç oy verin. Bizlere 5 yıl şu Nurhak’ahizmetkarlık izni verin. Bakın o zaman biz Nurhak’ı ne yapıyoruz. Kulları,Tatları ne yapıyoruz. Beraberce bir görelim. Demokrasinin güzelliği şudur. Sandıkla getirir bu millet, sandıkla götürür. Bizi bir kere deneyin, beğenmezseniz sandıkta götürürsünüz tekrardan. Bu devlet Alevi’si,Sünni’si, Türkü,Kürdü,LazıÇerkeziyle bu devlet herkesindir. Biz bu devleti 76 milyonla birlikte ayaktatutacağız. Bunu bildiğimiz için hizmette ayrım yapmıyoruz. Mahir Ünal 2,5 yılda size verdiği her sözü tuttu. Şimdi diyor ki, 30 Mart’ta Ali Uzun’la,Fatih Mehmet Erkoç’la, Mahir Ünal’la Nurhak’ahizmetkar olmaya talibiz. Parkını yapmaya, bahçesini, yolunu, suyunu yapmaya, sosyal donatı alanlarını yapmaya ve buraya Meslek Yüksek Okulu getirmeye talibiz.”


AK Parti Nurhak Belediye Başkan Adayı Ali Uzun ise,  mitingdeki coşku ve sevgi selinin 30 Mart’ın müjdecisi olduğunu söyledi. Uzun, şunları kaydetti:

“Bizler yağmurlarda beraber ıslandık. Bizler Nurhak da çamurlarda beraber gezdik. Türkiye’nin, güzel ülkemizin dört bir tarafı ışıl ışıl pırıl pırıl 2023’e hazırlanırken, bizler hep hizmeti bekledik. Hizmeti özledik. Bekliyoruz hizmetin geleceği günleri. İşte o hizmet 30 Mart’ta gelecektir. Çünkü Nurhak iktidarla buluşacak, Nurhak hizmete doyacak. Ali Uzun’u sizler büyüttünüz. Ali Uzun’u sizler okuttunuz. Ali Uzun’u sizler bir yerlere getirdiniz. Şimdi de Ali Uzun sizlere vefa borcunu ödemeye geldi. Bizler bu işe atılırken hep büyük düşündük. Kahramanmaraş büyükşehir oldu. Büyük düşünmemiz gerekiyor. Bu bağlamda çalışmalar yapıyoruz. Öncelikle insanlarımızın Nurhak’tan ayrılmasını önleyeceğiz. Nurhaklılar doğduğu yerde doyacaklar. Parklar, sosyal yaşam alanları, alt yapı hizmetleri getireceğiz. Bunları büyükşehir ve iktidarımızla güç birliği ederek gerçekleştireceğiz.”


KULLAR VE TATLAR’DA SEVGİ SELİ

Nurhak mitinginin ardından, AK Parti heyetinin bir sonraki durakları Kullar ve Tatlar Beldeleri oldu. Kilometrelerce uzunluktaki araç konvoyuyla önce Kullar’a, ardından da Tatlar’a ulaşan ak kadrolar, her iki belde de vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Burada düzenlenen mitingin ardından yöre halkına karanfiller atan AK Parti heyeti, daha sonra vatandaşların problemlerini dinleyip, samimi sohbetler gerçekleştirdiler.

Buradaki programların ardından Ekinözü mitingine katılan Ünal ve Erkoç, Ekinözü halkına hitap etti. Özellikle kadınların büyük ilgi gösterdiği mitingde, halkın ilgi odağı olan Ünal ve Erkoç, 30 Mart’ta Ekinözü Belediyesi’nin ak kadrolarla buluşmasıyla hizmetlerin ardı ardına geleceğini söylediler.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol