banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN’DA BİR GÜN!

Elması, tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü yeşil ve şirin ilçemize vardığımızda, bizi ilk karşılayan ilçeyi çevresine bağlayan çirkin bakışlı göbek karşıladı. Karayolları tarafından yapılan, ancak hiçbir kimse tarafından beğenilmeyen, fazla büyük olduğu için trafiği rahatsız ettiği söylenen göbek için herkes tepkili iken, soluğu Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce ile ilçeye yaklaşık 2 ay önce atanan Kaymakam Cengiz Ayhan’ın makamında aldık.


İlçe halkı tarafından sevilen, beyefendi kişilik Kaymakam Cengiz Ayhan ile tanıştık. Takiben kısıtlı imkânlarla mesleğini idame ettirmeye çalışan gazeteci dostlarımızı ziyaret ettik, tek tek. Dünya Gazeteciler Gününü kutladık. Hatıralarımızı ve 50 yıla sığan meslek tecrübelerimizi dinlerken, ilgileri, misafirperverlikleri beni duygulandırdı ziyadesiyle.


NE VARSA BİRLİK BERABERLİKTE VAR

O dostlarımıza, küçük ilçelerde gazeteciliğin zor olduğunu, ayakta kalma mücadeleleri noktasında birlik ve beraberlik içinde, güçlü olmaları gerektiğini hatırlattım.


Şunu da gördüm, bu genç meslektaşlarım, Başkan Cüce’ye karşı saygılı ve sevgi besliyor. Zira Cüce, bunu hak ediyor ki, ilçenin de akil insanlarından.


BAŞKAN AYDIN 1,5 YILDA NELER YAPTI?

Son durağımız Belediye Başkanı H.Coşkun Aydın oldu. Yoğundu.  Hal hatırdan sonra seçim öncesi bastırdığı broşürü gösterdi, bunlardan yüzde 60’ını bitirmiş, hayata geçirmiş olmanın mutluluğu içindeydi. Şimdi yeni projelere yelken açıyordu.

Sosyal, kültürel, sportif, teknik belediyecilik alanında gösterdiği başarı, doğrusu gıpta ediliyordu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol