Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN’DA BAŞARIYA GİDEN YOL KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ
 Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, METEM Konferans Salonunda düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, “Başarıya giden yol inanmaktır, başarıya giden yol kendine güvenmektir, başarıya giden yol sevmektir saymaktır, hoş görmektir, güvenmektir ve güvendirmektir” dedi.

Kış boyunca seminer ve konferanslara ağırlık vererek çeşitli konularda eğitim faaliyetleri yapacaklarına işaret eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Başarıya giden yol bazen çok daralır, bazen çok bolalır, bazen dikenli olur, bazen de çok kolay yürünür ama hedefi gören insan ayağının altındakinin taş olduğunu, diken olduğunu, toprak olduğunu görmez. Beklide çok zorluklarla ilerler ama hedefinde bir şey varsa bir gün oraya ulaşacağını bilir. Bana göre başarıya giden yol inanmaktır, başarıya giden yol kendine güvenmektir, başarıya giden yol sevmektir, saymaktır, hoş görmektir, güvenmektir ve güvendirmektir. Bu tür programların bizim başarıya gidişimizi düşünce bazında kolaylaştıracağına inanıyorum.”

Konuşmaların ardından Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Uzmanı Vedat Kâhyalar, başarıya ulaşmanın yolları hakkında sunum yaparak detaylı bilgiler verildi.

Konferansa, Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun Emniyet Müdürü Fuat Coşkun, Göksun Kent Konseyi Başkanı Bahadır Bolat, kamu kurum amirleri, kamu personelleri, STK temsilcileri ve katıldılar.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol