Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 GÖKSUN BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA

Göksun Belediyesi, BTC ve Göksun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Greyder Operatörlüğü Kursu açtı. Toplam 76 saat oluşan ve 58 saatlik teorik eğitim bölümünün tamamlanmasının ardından 10 kursiyer uygulama eğitimi için sahaya çıktı.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, uygulama eğitimi için Belediye’ye ait taş ocağında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Göksun’da ilk defa açılan Greyder Operatörlüğü Kursu ile ihtiyaç duyulan bir meslek dalında kalifiye eleman yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

“Greyder operatörlüğünün çok önemli bir meslek olduğunu düşünüyorum. Belki az sayıda ihtiyaç olan ama olmazsa olmaz bir meslek dalıdır. Bizde azda olsa bu ihtiyacı gidermek için böyle bir kurs düzenledik. Kursun teorik kısmı bitti, şimdi burada her kursiyerin 12 saat pratik yapacağı uygulama bölümünü başlatıyoruz. Kursiyerlerimize hocalarının öğrettiği her ayrıntıyı kaçırmadan takip etmelerini ve iyi bir operatör olmak için çaba sarf etmelerini tavsiye ediyorum. Ayrıca bu kursun Göksun ve kursiyerlerimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Başkan Aydın, kursa katkılarından dolayı Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan başta olmak üzere, BTC Firmasına, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Greyder Operatörlüğü Kursu, Göksun Belediyesinin son üç ay içinde hayata geçirdiği ikinci istihdam kursu olurken, diğer yandan Göksun Belediye hayata geçirdiği Aile İçi Eğitim ve Ergenlik Dönemi Eğitim programları ile de dikkat çekiyor.

Konuşmaların ardından uygulama alanında açılışı yapılan ilk derste Kaymakam Ali Hamza Pehlivan ve Başkan Aydın, greydere binerek alanda maharetlerini gösterdiler.

Greyder Operatörlüğü Kursunun uygulama eğitimi açılış programına, Kaymakam Pehlivan ve Başkan Aydın’ın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, Kent Konseyi Başkanı Bahadır Bolat, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal Akoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları ve kursiyerler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol