Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

GENEL KURULDA ERKOÇ VE KASKİ’YE ÖVGÜLER
 Genel Kurul gündem maddeleri Genel Kurul üyelerince görüşülerek karara bağlandı.  Görüşülen ve karara bağlanan gündem maddeleri şu şekilde:

Gündemin 1. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurul'a sunulan 2016 Mali Yılı Performans Programı oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 2. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurul'a sunulan 2016 Mali Yılı ve İzleyen(2017-2018) İki Yılın Bütçe Tasarısı Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna Havalesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 3. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurula sunulan Pazarcık, Türkoğlu, Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçeleri Merkez ve Mahallelerin İçme Suyu Temin Edilmesi ile İlgili DSİ Bölge Müdürlüğünce Hazırlanan Protokol’ün Genel Müdüre İmzalama Yetkisi Verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 4. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurula sunulan Elbistan İlçesi Merkez ve Mahallelerin İçme Suyu Temin Edilmesi ile İlgili DSİ Bölge Müdürlüğünce Hazırlanan Protokol’ün Genel Müdüre İmzalama Yetkisi Verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 5. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurula sunulan İhale Yönetmeliği Meclis Hukuk Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 6. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurulu'na sunulan Atık Suların Kanalizasyon Deşarj Yönetmeliğinde değişiklikler yapılması oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 7. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurulu'na sunulan Türkoğlu(Kahramanmaraş) Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı Yapım İşi için Ek Kredi Talebi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 8. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurula sunulan Tarifeler Yönetmeliğinde Değişiklikler yapılması Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna Havalesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 9. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurula sunulan Kadro İhdası oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 10. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurula sunulan Memur Dolu Kadro Değişikliği oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 11. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurula sunulan Memur Dolu Kadro Derece Değişikliği oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 12. Maddesi: KASKİ Yönetim Kurulunca Genel Kurula sunulan Göksun Tepebaşı Mah. 150 Ada 28 No’lu Parsel ’in Göksun Belediyesine tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Oylamanın ardında dilek ve temenniler kısmında KASKİ’nin faaliyetleri ile ilgili konuşma yapan KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok şunları belirtti: ‘’ Genel Müdürlüğümüz kuruluşundan itibaren hızlı bir yapılanma sürecine girmiş olup, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un da desteğini alarak tüm ilçelerimize şube müdürlüklerimizi kurduk. Şu ana dek il genelinde toplam 758 Km içme suyu hat döşemesi yaptık. Afşin ilçemizin içme suyu sorununa el attık ve ilçenin şebekesini yeniliyoruz, çalışmalarımız devam ediyor. 185 km Kanalizasyon, 22 km yağmur suyu hat döşemesi yaptık. 20 adet içme suyu deposu, 42 adet kaptaj ve 50 adet içme suyu amaçlı sondaj kuyusu açtık. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak arızalara anında müdahale ediyor. Alo 185 arıza ihbar hattımızı faaliyete geçirerek arızaları kayıt altına alıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar 45 bin adet içme suyu, 20 bin adet kanalizasyon arızasına müdahale ettik. Çalışmalarımızda bizlere destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere tüm genel kurul üyelerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

KASKİ Genel Müdürü Sayın Mustafa Altunok’un konuşmasının ardından söz alan Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Başta Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere KASKİ Genel Müdürlüğüne özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Demir,  başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a ve KASKİ Genel Müdürlüğüne Kahramanmaraş’ımızın altyapı sorunlarına el attığı için teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Canpolat ise konuşmasında: ‘’Afşin’in yıllardır süregelen içme suyu sorunu tarih oluyor. İlçenin şebekesi kullanılamaz duruma gelmişti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un talimatlarıyla KASKİ Genel Müdürlüğümüz büyük bir işe imza attı. İlçemizin içme suyu şebekesi yenileniyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz ve işler çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Afşin’in içme suyu sorununa el attığı için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere KASKİ Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Göksun Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Hüseyin Coşkun Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’ Göksun’un içme suyunun büyük kısmının temin edildiği Mehmetbey kaynaklarında yapılan çalışmayla, Göksun’un 100 yıllık içme suyu sorununun çözüleceğini düşünüyoruz. KASKİ Genel Müdürlüğümüzün Mehmetbey kaynaklarında dev kaptajların yenilenmesi ve kaynak arttırma çalışmalarının sonunda Göksun ilçe merkezinin su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, KASKİ Genel Müdürlüğümüz ve siz değerli meclis üyelerimize, vermiş olduğunuz desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum. ‘’

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi: ‘’ Yapılan övgülerden ötürü gurur duyduk. KASKİ’nin Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol