banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

GENÇMAR DERNEĞİ İLK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

GENÇMAR Genel Sekreteri Tarık Kıraç’ın açtığı oturumda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk olarak Divan Kurulu Üyelikleri seçilirken, Divan Kurulu Başkanlığına Yusuf Kenan Kaynak, Başkan Yardımcılığına Gökhan Aksu ve Yazman Üyeliğine Emine Erdoğan Paksoy oybirliği ile getirildi.

Divan Kurulu Başkanı Yusuf Kenan Kaynak, yaptığı açıklamada GENÇMAR’ın günden güne büyüdüğüne ve herkesin ortak bir paydada toplandığına dikkat çekti. Toplantı nisabının sağlanmasının ardından Divan Kurulu Başkanı tarafından Gündem Maddeleri tartışmaya açıldı.

Geçici Yönetim Kurulunun ibrasının ardından yeni Yönetim Kurulunda görev alacak kişilerin oylaması yapılarak yeni Yönetim Kurulu belirlendi.

Başkan Yardımcılığına getirilen Bahadır Paksoy yaptığı açıklamalarda GENÇMAR’ın kuruluş sürecinden ve bu süreçte yapılan çalışmalarla birlikte ortaya konulan projelerden bahsetti.

Başkan Mehmet Ali Ecerkale yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ın Türkiye’deki konumuna dikkat çekerken derneklerinin bu anlamda ciddi vazifelerinin olduğuna vurgu yaparak bütün üyelerin de gayretli bir şekilde çalışması gerektiğinden bahsetti.

En büyük güçlerinin insan kaynağı olduğunu dile getiren Ecerkale, bu gücün dernekle birlikte doğru işlerde kullanılması gerektiğinin altını çizerek, yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerine, Divan Kurulu Üyelerine ve Genel Kurul Toplantısına katılan tüm dernek üyesi hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol