banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GENÇ HAFIZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Aslen Kahramanmaraşlı olan ve öğrenim hayatını İstanbul’da devam ettiren hafız Mehmet Ali Sarıtürk, Kahramanmaraş’ı bir kez daha gururlandırdı. TRT ekranlarında yayınlanan Kur’an- Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda 2. olan Sarıtürk, bu kez ise Ağrı’da düzenlenen yarışma da birinci olarak Kahramanmaraş’ın gururu olmaya devam etti. Kur’an-ı Kerim eğitimine Dulkadiroğlu İlçesi Haydarlı Mahallesi’ndeki camiide başlayan Sarıtürk, daha sonra Muhammed Gevher Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamladı. Ardından lise eğitimine başlayan Sarıtürk, İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim hayatını sürdürüyor.

“MEZUN OLMADAN ÖNCE GÜZEL BİR ANI OLDU”

Yarışmada kazandığı başarının kendisi için güzel bir anı olduğunu vurgulayan Mehmet Ali Sarıtürk, “İmam Hatip Liseleri arasında her yıl düzenlenen yarışma bu yıl Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nde düzenlendi. İstanbul’u temsilen yarışmaya girdim. Rabbim birincilik nasip etti. Çok mutluyum. Mezun olmadan önce benim için güzel bir anı oldu. Rabbim inşallah daha güzel başarılar nasip eder. İnşallah önümüzdeki yarışmalarda Kahramanmaraşlı hafız kardeşlerimi bu tarz başarılarla görmek nasip olur. Bana destek olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber : Burak Alkaya

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol