banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

“GELİŞMİŞ VE KALKINMIŞ KAHRAMANMARAŞ’I HEP BERABER GÖRECEĞİZ”
 Seçim çalışmaları kapsamında Mağralı Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’nde okurken tanıdığı ve bildiği iş yerlerini tek tek dolaştı, sorunlarını dinledi. Liste açıklandıktan sonra da ziyaretlerine devam edeceğini belirten Arıkan, “Gelişmiş ve kalkınmış bir Kahramanmaraş için elimizden gelen tüm gayretleri ve çabaları göstereceğiz” dedi.

Arıkan, “Mağralı Mahallesi’nin benim için çok ayrı bir önemi var. Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’nde okurken esnafını dolaştığımız dükkânları iş yerlerinin hepsini bilirdim ve tanırdım. Aradan 30 yıla yakın bir zaman geçti. Seçim çalışmaları kapsamında esnafımızı tek tek ziyaret ettik. Esnafımızın görüş ve düşüncelerini aldık. Bizlerin siyasete girdiği zaman beklentilerini ve isteklerini dinledik. Allah nasip ederse listeler açıklanacak. Ziyaretlerimiz devam edecek. Aday olduğumuz zaman ziyaretlerimizi iç içe yapacağız. Bizlerinde görüşlerini ve düşüncelerini aktaracağız. Yerelde yapılması gerekenleri yerelde çözeceğiz. Ankara’da yapılması gerekenleri ise Ankara’da çözeceğiz. Hep birlikte hep beraber gelişmiş ve kalkınmış bir Kahramanmaraş için elimizden gelen tüm gayretleri ve çabaları göstereceğiz. Mağralı esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu. 
‘KAHRAMANMARAŞ İÇİN YAPILMASI GEREKENLERİ TEK TEK YAPACAĞIZ’
Gelişmiş ve kalkınmış Kahramanmaraş’ı hak ettiği 10 il arasında yer alması için her türlü çabayı ve gayreti sarf edeceklerini vurgulayan Arıkan, şunları kaydetti: “Listeler açıklandıktan sonra partimiz program yapacak. 7 Haziran’a kadar hiç durmadan çalışacağız. 7 Haziran’dan sonra da yine vekillik süresince gece gündüz demeden çalışacağız. Hepimizin arzusu gelişmiş, kalkınmış bir Kahramanmaraş ve hak ettiği 10 il arasında yer alması için her türlü çabayı ve gayreti sarf edeceğiz. Bu konuda bizim için esnafımız çok önemli. Esnafımızın kazançları önemli. Ne kadar işlerini büyütüp gelişirlerse istihdama, üretime ve ülke ekonomisine katkı sağlayacaklardır. Bizde elimizden geldiği kadarı ile esnafımızla, vatandaşımızla, çiftçimizle ve toplumumuzun her kesimiyle iç içe olacağız. Onların düşüncelerini ve fikirlerini alacağız. Daha sonra bizde yapılması gerekeni yapacağız. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız ziyaretlerde çok şey öğrendik. Ne kadar sanayici, iş adamı ve çiftçi olsak Kahramanmaraş’ta gelişen birçok sektör gördük. İnsanların sıkıntılarını ve problemlerini yerinde görme fırsatımız oldu. Bu düşünceler, fikirler ve edindiğimiz izlenimlerle Kahramanmaraş için yapılması gerekenlerin hepsini bir bir tek tek yapacağız. Tabi devletimizin bütçemizin elverdiği imkânlar doğrultusunda. Birçok meselenin de görüşülerek halledileceği kanaatindeyim. Sık sık toplantılar yapacağız ve bir araya geleceğiz. Gelişmiş ve kalkınmış Kahramanmaraş’ı hep birlikte hep beraber göreceğiz.”






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol