Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GELİN İLE DAMAT EMNİYETTE!
 Azerbaycan Bulvarı üzerinde Arıkcan Boya sahibi Ahmet Arıkcan’ın yakışıklı oğlu pehlivan ve aynı zamanda da Gaziantep Adliyesinde memur olarak çalışan Mustafa Arıkcan ile, Hatay Adliyesinde görevli Abdullah Albeni’nin güzel kızı Gülsen ile hayatını birleştirerek mutluluğa adım attılar.

19 Ekim Cumartesi günü, Hünkâr Tesislerindeki düğüne emniyet camiasının tanıdık ve ünlü isimleri katılırken, gelin ile damat dans ettiler, pastayı kestiler, düğüne katılan her iki ailenin fertleri de doyasıya eğlendiler, felekten bir gece çaldılar.

Halime – Abdullah Albeni’nin güzel kızları Gülsen ile Ayşegül – Ahmet Arıkcan’ın yakışıklı ve pehlivan oğlu Mustafa evliliğe adım atarlarken, düğüne katılan konuklar genç çiftlere mutluluklar dilediler.

 

KATILAN EMNİYET MENSUPLARI VE ÜNLÜLER

 

Hünkar Tesislerindeki görkemli düğün törenine katılanlar arasında, aslen Hartlaplı olan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda da Ahmet Arıkcan’ın bacanağı Muammer Buçak, Hatay Emniyet Müdürü Rağıp Kılıç, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, Önsen Belde Belediye Başkanı Alaaddin Devlet Ülger, emniyet genel müdürlüğü teftiş kurulu başkanı Ramazan Akyürek, Biberciler Derneği Başkanı Ali Arıkcan, Ahmet Arıkcan’ın dayısının oğlu Gençlik ve Spor Hizmetlerinde basın yayın şube Müdürü Mustafa Arguz ile her iki ailenin yakınları katıldı.

 



























Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol