banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

GAZETECİ DOSTU MAHÇİÇEK
 Geçmiş dönemlerde, Kahramanmaraş belediye başkanlığı, ardından meclise taşınıp milletvekilliği de yapan Mahçiçek, ziyareti bir siyasi ziyaret olarak değerlendirmediğini söyledi, cemiyet yönetimine başarılar diledi.

Cemiyet yönetimindeki gazetecilerle bir gönü dostluğu olduğunun da vurgusunu yapan Mahçiçek, bu ziyaretin zaman içerisinde sıklaşacağını da belirtirken, “sizler senelerdir bizim gönül dostlarımız olarak kaldınız, bugün de böylesiniz. Lütfen bunu bir siyasi ziyaret olarak değerlendirmeyin” dedi.

Bir basın mensubunun sorusu üzerine de; “Yola çıktık. Allah nasip ederse Kahramanmaraş  için çok büyük ve önemli projelerimiz var”  diyen Büyükşehir belediye başkan aday adayı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş’ı dünyada yaşanabilir kentler arasına taşıyacaklarını da ifade etti, bunun için gerekli bilgi, deneyim ve ekibe sahip olduğunun altını çizdi.

BİZİM SEVDTAMIZ KAHRAMANMARAŞ

Hayli neşeli ve samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Mahçiçek; “Kahramanmaraş için kimden nasıl yararlanacak isek yararlanmaya bakacağız. Bizim davamız, sevdamız Kahramanmaraş’tır” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, genel sekreter Akif Arslan, yönetim kurulu üyeleri Devrim Başer ve Kerem Akçakale ile, disiplin kurulu üyesi Mehmet Fiskeci de hazır bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol