banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

FİSKECİ’Yİ UMRE’YE BAŞKANLAR UĞURLADI

 Kimlik Gazetesi bürosunda yenen öğle yemeği ardından çaylar içilirken, koyu sohbete gidildi. Sohbette, başkanlar duayen gazeteci MehmetFiskeci’yehaklarını helal ettiklerini söylerken, hayırlısı ile gidip gelme temennisinde bulundular.

Başkanlar, “Mehmet Fiskeci ağabeyimiz gazetecilikte bir marka. Duayen bir ağabeyimiz. Yazıları ile gündem belirliyor. Yararlı yazılarını okuyoruz. Eleştirse de, yapıcı olduğuna inanıyoruz. Şimdi de kutsal topraklara gitmesinden ötürü bizleri bir araya getirdi. Kendisine haklarımızı helal ediyor, hayırlı yolculuklar diliyoruz’ derken, tanınmış gazeteci Mehmet Fiskeci de, ‘Perşembe sabahı Umre için yola çıkmadan başkanlar bir nezaket ziyaretinde bulundular ve helallik dilediler, bizlere de haklarını helal ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gerçi 15 gün yokum ama Maraş’ı boş bırakmaya gelmez, fırsat buldukça, yazılarım birer gün ara ile olsa da sitemizde yer alacak. Rabbim herkese kutsal yolculuk nasip etsin!’ diye konuştu.

BAŞKANLAR KİMLİK’TE BULUŞTU

 

Mehmet Fiskeci’nin yemekli veda buluşmasına katılan konuklar arasında, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Av. Metin Doğan, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, metropolOnikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Aksu Televizyonu Genel Müdürü Cüneyt Beyit, gazeteci Mehmet Gedemenli, AK Parti eski il yönetim kurulu üyesi Zekeriya Türkyılmaz ile Özgür Haber Gazetesi sahibesi Neşe Yıldızhan bulundular.

 









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol