Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

FİRİK İBRAHİMZADE’DEN ALINIR
 Kentimizin özellikle kış günlerinde tüketilen tarhana, son senelerde sektör haline gelip de hem yaz aylarında, hem de kış aylarında tüketilmeye başlayınca, insanların vazgeçemeyeceği çerez ve yiyecek haline gelince, tarhana@firik sektörü de hareketlenmeye başladı ve şehrimizde hemen h emen her mahallede, her sokakta bir tarhana@firik üretim ve tüketim merkezi bulunur hale geldi.

20 yılık tecrübesini kendi iş yerine taşıyan İbrahim Tanrıdanister, Hürriyet Mahallesi, Şeyh Edipali Bl. (Opet yanı) açtığı tarhana@firik yanında, bazlama ve gözlemeyi de ekleyerek özellikle sabah ve akşam saatlerinde müşterilerinin akınına uğramaya başladı.

“Bu mesleğe senelerimi verdim. Büyük tecrübeler edindim. 20 yıllık tecrübemi kendi işyerime taşıdım ve artık kendi işyerimdeyim. Tarhana ve firik yanında yöresel ürünlerimizle müşterilerimizin emrindeyiz” diyen İbrahim Tanrıdanister, kışlık tarhana için sipariş almaya şimdiden başlamış bile.

MÜŞTERİLER TARHANA VE FİRİKTEN MEMNUN

Geçmiş tecrübesi nedeniyle özel müşterileri tarafından tarhana ve firikleri çok beğenilen İbrahimzade ürünleri, müşterilerinin beğenisini kazanıyor.

Müşterileri, “Her yerden tarhana ve firik alınmıyor. Zaten özellikle bu mevsimde firik insanların vazgeçilmezi. Bu bakımdan tanıdığımız, güvendiğimiz, içinde hiçbir katkı maddesi bulunmayıp, tamamen doğal ürünlerden yapılana tarhana ve firikleri de İbrahimzade’den alıyoruz” derken, lezzeti ve aroması ile firik severler akşam saatlerinde İbrahimzade’ye uğramadan yapamıyorlar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol