Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN BATIPARK ER MEYDANI MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

FİLİSTİN’DE YAŞANAN KATLİAMA DAİR AÇIKLAMA
 

Uluslararası hukuka aykırı bir şekilde alınan bu karar, bölge adına büyük tahriklere yol açmaktan başka bir sonuç doğurmayacaktır. İsrail’in öteden beri sürdürdüğü işgal ve iskân politikasının bir parçası gibi olan bu durum tarih huzurunda affedilemeyecek sonuçlar doğuracaktır.

İşgalci İsrail yönetimi, ABD’nin bu kararı üzerine bir devlet gibi değil bir terör örgütü refleksi ile hareket etmektedir. Bu duruma itiraz için haklı bir yürüyüş başlatan ve aralarında çocukların, kadınların ve yaşlıların da bulunduğu masum ve mazlum sivil Filistinli kardeşlerimizin üzerine ateş açılması suretiyle katliam diye niteleyebileceğimiz görüntüler ortaya çıkmıştır. Basit bir emperyal hareketten çok daha öte bir vahşeti barındıran bu tür eylemlerin, bölgenin barış ve huzuruna hiçbir surette katkı sağlamayacağı muhakkaktır.

İman ve cesaretlerinden başka hiçbir güce sahip olmayan mazlum Filistin halkına yapılan zulüm, aslında tüm Müslümanlara yapılıyor demektir. Bu durum, ümmet olarak tek ses, tek yürek, tek güç olma zorunluluğunu ortaya çıkarmaktadır.

Bu şuurla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi camiası olarak İsrail terörünü lanetliyor, şehit olan kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, tüm İslam âlemine başsağlığı diliyoruz.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol