Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

FATİH VİCDAN’DAN 1 SAATLİK SUNUM
 Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Fatih Vicdan, Elbistan ve Afşin İlçelerinde  genel ve yerel gündeme ilişkin tespitlerin yer aldığı 1 saatlik sunumla partililerinin karşısına çıktı.

CHP Elbistan İlçe Teşkilatı’nda partililere hitaben ilk konuşmayı Başkan Naci Göçmen yaptı. Başkan Göçmen, 2015 genel seçimleri öncesinde aday adaylarının sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekerek tüm aday adaylarına başarılar diledi.

CHP Afşin İlçe Teşkilatı’nda  İlçe Başkanlığı Görevine Hüseyin Sığınır’a Başarılar temennisinde bulunarak İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır’da Fatih vicdana ve tüm Milletvekili A.Adaylarına Başarılar diledi.

BİR SAATLİK SİNEVİZYON İLE SUNUM 

Daha sonra sinevizyon gösterisi eşliğinde bir sunum yapan CHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Fatih Vicdan, “Kahramanmaraş’taki yoksulluğu bitirmek, işsizlere iş bulmak için Kahramanmaraş bölgemizden aday adayı oldum” dedi.

CHP’nin 60 yıldır iktidar olamamasına rağmen dimdik ayakta durduğunu kaydeden Vicdan; “Kahramanmaraş’ın birçok sorunu olduğunu biliyorum. Bu sorunlara projeler üreterek çözüm bulmak istiyorum. Kahramanmaraş’taki yoksulluğu bitirmek, işsizlere iş bulmak için Kahramanmaraş bölgemizden aday adayı oldum. Parti örgütüm de bana bu görevi verirse bölgeye sahip çıkan, bölge insanları ile yakından ilgilenen, bütün sorunlarına çözüm arayan bir milletvekili olmak istiyorum. 60 yıldır iktidar olamadığı halde dimdik ayakta duran bir parti örgütüyüz” şeklinde konuştu.

Sunumunda 2015 milletvekilliği seçimlerinin çok önemli olduğunu hatırlatan Vicdan, şunları söyledi: “2015 genel seçimleri, Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu zamana kadar karşı devrimcileri hiç bu kadar başarıya yakın olmamışlardı. 12 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı, amaçları doğrultusunda hızlı bir şekilde yol almaktadır. Büyük bir kuruluş hikayesi olan cumhuriyetimizin geleceğinden artık şüphe duyulmakta ve hızlı bir şekilde geriye gidiş yaşanmaktadır.

AKP, önce insanları daha da fakirleştirip onlara kömür ve gıda yardımları ile çocuk, yaşlı bakım paraları adı altında yardımlar yaparak kendisine biat edecek toplum kesimi yaratmıştır. İnsanların eşit yurttaşlıktan çıkarılarak kendisine bağlı, kendisinden olanların yüceltildiği bir toplum yaratılmıştır. Kendinden olmayanlara her türlü eziyet edilerek, baskıcı rejim kurarak ve kendi tarafından diğer tarafa geçmek isteyecek insanlara gözdağı verilmeye başlanılmıştır. Kendi medya gruplarıyla algı yönetimiyle zihin bulanıklığı yaratarak ülkeye verilen zararlar gizlenilmeye çalışılmaktadır. Kendi sermaye grubunu kurarak paraya hükmedip o paralarla da halka hükmetmeye başladılar.”

Fatih Vicdan’ın ziyaretleri sırasında gerek partililerin gerek ise vatandaş ve esnafların ilgisi yoğun oldu.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Gelecek Planlama uzmanı Fatih Vicdan’ın seçim çalışmaları gerek parti içerisinde gerek ise hemşerileri tarafından takdirle karşılandığı kulislerde konuşulur hale geldi.

2014 Yerel seçimlerinde Ekinözü Belediye Başkan adayı olan Fatih Vicdan az bir oy farkı ile seçimi kayıp etmişti ancak CHP Adına hiç bu zamana kadar Ekinözü ilçesinde hiç almadığı oyu almıştı bu başarı genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdirini kazanmıştı. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol