banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

FATİH ERKOÇ’UN NURHAK VE EKİNÖZÜ ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
 AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet ERKOÇ’a, Ak Parti İl Yöneticileri, Nurhak Adayı Ali UZUN, Ekinözü Adayı Nursi ÇELEĞEN eşlik etti. Kadınıyla erkeğiyle, her defasında seçim otobüsünün önünü dolduran coşkulu kalabalık kitleye seslenen AK Partili adaylar, yeni dönemde artık Büyükşehiriz hizmet her ilçemize ve  mahallemize aynı şekilde gidecek biz birlikte büyükşehiriz mesajını verdiler.

Mitinglerde konuşan ERKOÇ, “Biz Kahramanmaraş’a ilçelerimize neler yapabiliriz onun derdindeyiz. Her ilçemize büyük projeler hazırladık. Merkezle birlikte ilçelerimizde modern bir kent, model bir kent olacak. Kendimizi Maraş’a ve milletimize vakfettik, gece gündüz bu şehir için ne yaparız onun derdindeyiz.” Dedi.

ERKOÇ, “ Yeni dönemde biz projelerimizle geliyoruz. Kahramanmaraş’ta artık büyük dönüşümler olacak. Artık Büyükşehiriz her mahallemiz, her ilçemiz aynı hizmeti alacak. Şehrimizin güzel insanları her şeyin en iyisini hak ediyor.Bizde bu kahraman insanlara en iyi hizmeti sunacağız. Biz dönüşen büyüyen Maraş için yola çıktık. Ulaşımdan, Kentsel Dönüşüme, Yayla ve Sağlık Turizmine her alanda dev projelerimiz var.” Dedi.


TARİHİ KISIK YOLU BÖLGENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

ERKOÇ, “Artık sizin bir değil, iki belediye başkanınız olacak. İlçelerimizin, mahallelerimizin eksiklerini, ihtiyaçlarını biliyoruz.Ekinözü’nde, Nurhak’ta alt yapısı, üst yapısı ve imarı için Başkanlarımızla omuz omuza vereceğiz, burayı Kahramanmaraş’ın en güzel noktalarından biri haline getiriyoruz. Tarihi Kısık Yolu bu bölgenin kaderini değiştirecek. Burayı Akdenize açılan bir kapı haline getiriyoruz. Bu ilçerimizde esnafıyla çiftçisiyle büyük bir kalkınma olacak.”

ERKOÇ, daha sonra Nurhak ve Ekinözü adaylarıyla mahalle ziyaretlerinde bulundu. Halkın yoğun ilgisi Başkan adaylarını memnun etti.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol