banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

 ‘EVET’ DEMEKTEN KAÇAMAZ’DI
 Sadece Ilıca ve yöresinin değil, şehrin de akil insanlarından olan Ilıca beldesinin hatırı sayılır insanı, işadamı Zeki Kaçamaz, oğlu Av.Halil Kaçamaz’ı baş-göz etmenin mutluluğunu yaşadı.

05 Eylül günü, Hünkar Düğün Salonundaki muhteşem düğünde çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıyarken, nikah şahitliği yapan herkes yakışıklı damat ile güzel geline mutluluk dileklerinde bulundular.

Nikahın ardından evlilik cüzdanını Poyraz’dan alan TBMM eski başkanvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam, gelinin de Göksun’lu olduğunu, arkalı olduğunu dile getirdi, “Ben her iki aileyi de tanıyorum. Birbirlerine çok yakıştılar. Dilerim ve umarım başbakanımızın üç çocuk tavsiyesini yerine getirirler. Yuvayı dişi kuş yapar derler, gelinimiz de bu yuvanın dişi kuşu olduğuna ve damadın da ayağına bastığına göre, evlilik cüzdanını ona veriyorum” dedi ve salondan büyük alkış koptu.

SİYASİLER DÜĞÜNE AKIN EDİNCE

Nursel-Zeki Kaçamaz’ın yakışıklı oğlu Av.Halil Kaçamaz ile Ayla-(merhum) Hilmi Uyduran’ın güzel kızı Dr.Elifcan ile hayatını birleştiren, bir yastığa baş koymak, acı tatlı günlerinde birbirilerini desteklemek düşüncesinden hareketle mutluluklarına mutluluk katarlarken, düğün adeta siyasilerin akınına uğradı.

Salonun bayan ve erkekler bölümü tamamen dolarken, siyasiler, yerel yöneticiler, damadın avukat arkadaşları ve özellikle Ilıca belde sakinleri bu mutluluğa ortak oldular.

Mutlu çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıyar, şahitliklerini ise Prof.Dr.Mehmet Sağlam, Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Dt.Sıtkı Güvenç, Dr.Cafer Tatlıbal yaparlarken, düğüne renk katanlar arasında ayrıca, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakçı, Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ö.Oruç Bilal Debgici, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Topçuoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av.Fırat Görgel, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kömürlerden işadamı C.Cemil Kaya, işadamlarından Mehmet Beşen, Onikişubat ilçe belediye başkan aday adaylarından Mustafa Buluntu, KASİAD Sekreteri Ahmet Görgülü, ile çok sayıda davetli katıldı.

 































Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol