banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

EV EKSENLİ ÇALIŞAN KADINLAR
  

Sular Otelde bir ay boyunca verilen eğitimlerin ardından, katılım belgelerini alan kadınlar, verilen eğitimin çok faydalı olduğunu, daha bilinçli üreteceklerini dile getirdiler.

Ev eksenli çalışma danışmanı Gül Erdost, yaptığı kısa açıklamasında: “Kadınların sosyal, ekonomik, siyasal ve kültürel hayata katılımlarını desteklemek ve sosyal güvenlik haklarına talep eder hale gelmelerini sağlayacak farkındalık çalışmaları yaptık.

Alanında uzman kişiler tarafından bir ay boyunca eğitimler aldılar. Çok verimli geçen eğitim programının ardından katılımcı belgelerini takdim ediyoruz.

Ev eksenli çalışan kadınlarımızın bundan sonraki süreçte daha verimli olacaklarına ve geleceğe sağlam adımlarla yürüyeceklerine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Kadın Platformu Başkanı ve Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Kibar Özdemir de katılımcılara belgelerini takdim ederek, kadınlara başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol