Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ESKİÇAĞ PANALİSTLERİNDEN REKTÖR KARASLAN’A ZİYARET
 Rektör Yardımcıları Prof.Dr.İsmail Bakan ile Prof.Dr.Mustafa Gül’ün hazır bulunduğu ziyarette misafirlerine kapıda karşılayan Rektör Karaaslan Misafirlerine tek tek ‘Hoş geldiniz’ dedi. Eskiçağ tarihinde Türkiye’de sayılı akademisyenlerden olan Sinop Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ekrem Memiş, Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Alpaslan Ceylan, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Salih Çeçen, Konya Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hasan Bahar, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. İlhami Durmuş, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Turgut Yiğit, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. İrfan Albayrak, Konya Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Özdemir Koçak, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. L.Gürkan Gökçek ile Denizli Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Kılıç’ın katıldığı ziyarette misafirlere Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Metin Dığrak, Tarih Bölüm Başkanı Prof.Dr. Orhan Doğan ile yine tarih bölümünden birçok akademisyende eşlik etti. Özellikle Kahramanmaraş tarihi üzerine yapılan sohbetlerde ise en çok konuşulan konu Germenicia antik kenti ve kalıntıları oldu.

Ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getiren Rektör Karaaslan yaptığı kısa konuşmada; “Öncelikle davetimize icabet edip geldiğiniz ve bizleri bilgilerinizle bilgilendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş her şeyiyle olduğu kadar tarihi ile de çok güzel bir şehir ve biz Kahramanmaraş’ta sizleri ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Hepiniz ‘Hoş geldiniz, Şeref verdiniz’ dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol