banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDOĞAN’A TÜRKOĞLU’NDAN DESTEK
 Türkoğlu Ziraat Bankası önünde bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına katkıda bulunmak için bir araya geldi.

Gerçekleşen program ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, “ Ak Parti ilçe teşkilatımız Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için bir araya geldik. Seçim çalışmaları için bağışta bulunduk. Katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

    Türkoğlu belediye başkanı Osman okumuş ise konuşmasında: “cumhurbaşkanımıza destek vermek amacı ile herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Millet Vekilimiz Mehmet Sağlam’ın dediği gibi başbakanımız ilk defa kendine oy istiyor. Yaklaşık 13 yıldan beri ülkemizi dünya sıralamasında ön sıralara getiren başbakanımız cumhurbaşkanlığını hak ettiğini düşünüyoruz. Buradaki maddi desteğimiz ise çorbada bir nebzede olsa tuzumuz bulunsun maksadıyla, yoksa başbakanımızın ihtiyacı yoktur. Sevenlerinin kendisi ile beraber kenetlenmek amacıyla arkadaşlarımızla ilçe başkanlığımızda böyle bir kampanya başlattık. Gerçekten güçlü bir lidere ihtiyacımız var nasıl geçmişte büyük imparatorluklar kurduysa bu millet bizde onların torunları olarak dünyada masaya yumruğunu vurabilen tek liderdir Recep Tayyip Erdoğan.

Allah bizi deniyor, diyor ki nasıl yönetilmek istiyorsanız o şekil yönetilirsiniz diyor. Başbakanımız elimizde bu değerli liderimizi sonuna kadar desteklememiz lazım. Yarın ne kadar ağlasak bu günlere dönmemiz mümkün değil. Dünyadaki Amerika olsun İsrail olsun Avrupa olsun 600-700 tane Müslüman şehit oluyor. Bu insanlar kalkıp İsrail’e başsağlığında bulunuyorlar ama Müslümanların yanında duran hiçbir İslam ülkesi yok yaklaşık 2 milyar Müslümana yakın İslam ülkelerinden ses çıkmazken sn. başbakanımız yumruğunu masaya vurabilmektedir. Bunun için kendisine ne kadar destek de bulunsak azdır. Bu vesile ile bu kampanyaya katılan herkese teşekkür eder 10 ağustosa kadarda başbakanımıza destek vereceğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti ilçe Teşkilatı ile çok sayıda parti mensubunun yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da destek olarak bağışta bulundu.

 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol