banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE BİR KAPALI PAZAR YERİ DAHA AÇILDI

Erdemli Belediyesi büyükşehir yasasıyla kendilerine bağlanarak mahalleye dönüşen beldelerde yatırımlarına devam ediyor. Her beldeye düğün salonu, kapalı pazaryeri, sosyal donatı alanları sözü veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapımı tamamlanan Kocahasanlı Mahallesi Kapalı Pazaryerinde incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu “her mahallemize meydan her mahallemize düğün salonu her mahallemize Kapalı Pazaryeri taahhüdümüze dayanarak Kocahasanlı mahallemize Kapalı Pazaryeri açtık. Kapalı Pazaryerleri sadece esnaflarımızın, bir gün faaliyetlerini icra ettikleri bir mekândan daha çok diğer zamanlarda da aktif durumdadır. Bunun dışında da insanlarımızın zor zamanlarında düğün yapabilecekleri, toplantılarını yapabilecekleri, mevlit okutabilecekleri bir yerdir” şeklinde konuştu.

TARİHİN EN BÜYÜK HİZMETLERİNİ YAPILIYOR

Bu hizmetlerin vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve onları mutlu etmek için yapıldığını kaydeden Tollu, belediye olarak “nerede insan var orada Erdemli Belediyesi” ilkesi ışığında bu hizmetlerin süreceğini müjdeledi. Tollu, Erdemli’nin tüm mahallelerinde hizmetlerin durmaksızın devam edeceğini ve bu yerlerin tarihlerinin en iyi hizmetlerini aldıklarının altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol