banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN SİNAP MAHALLESİNE PARKE HİZMETİ
 Erdemli Belediyesinin parke yol hizmeti dendiğinde en önlerde geldiğine vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin tarihinde almadığı parke hizmetini kendi dönemlerinde gördüğünü ifade etti. Tüm hizmetlerde öz sermaye kullanmaya son derece önem verdiklerini, ayrıca bunun yanında hizmet alanının ve nüfusun büyümesiyle ek olarak parke hizmeti satın aldıklarını ifade eden Başkan Tollu, belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını ancak tasarruftan da taviz vermediklerini dile getirdi. Uzak yakın demeden tüm mahallelere parke döşediklerini ve döşemeye devam edeceklerini ifade eden Tollu, Belediye ekiplerinin Sinap mahallesinin tüm sokaklarında parke çalışmasına devam ettiğini belirtti. Yakın zamanda çalışmaların tamamlanmasıyla mahallelerin güzel bir görünüme sahip olacağını bildiren ve vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Tollu, “İhtiyar, genç, çoluk, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak Allah’ın izniyle Erdemli’yi zirvelere taşıyacağız. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer ” dedi.

Belediye ekiplerinin, Erdemli’nin birçok mahallesinde yol ve parke çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürdüğü öğrenildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol