banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN MEHMETÇİĞE MORAL DESTEĞİ

Türkiye’nin, Suriye’de oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı başlatmış olduğu operasyonlara, Uluslararası Hukuka uygun olarak bir yenisini daha eklemesi ile 9 Ekim tarihinde başlatılan ve mutabakatlar ile devam eden Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Mehmetçiğe destek olmak isteyen Erdemli Belediyesi ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mehmetçiğe selam yolladı.

9 Ekim tarihinde, ülkemizin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları çerçevesinde, Suriye’nin toprak bütünlüğüne zarar vermeden sadece teröristlere yönelik icra etmeye başladığı harekâta destek vermek için çalışma başlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz birlikte güçlüyüz, çünkü biz Türk milletiyiz” ifadeleri ile harekâta destek olurken, Belediye çalışanları da “Erdemli’den Mehmetçiğimize selam olsun” ifadesi eşliğinde asker selamı verdi.

Suriye’nin uzun yıllardır içerisinde bulunduğu duruma ve terör örgütlerinin Türkiye’ye zarar vermek için yürüttükleri faaliyetlere değinen Başkan Mükerrem Tollu, ülke sınırlarının korunması ve zulüm altında bulunan mazlumların gözetilmesi için başlatılan harekâtın haklılığına vurgu yaptı. Başkan Tollu burada yaptığı değerlendirmede, “Şu an ülkemiz açısından önemli bir noktadayız. Sınırlarımızın güvenliğini sağlamak en tabi hakkımız. Bu kapsamda uzun yıllardır teröre ve terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, 9 Ekim tarihinde başlattığımız Barış Pınarı Harekâtına destek olabilmek adına çalışma arkadaşlarımla burada toplandık. Temennimiz odur ki harekâtta görev alan şanlı ordumuz zafere ulaşsın ve Mehmetçiğimizin burnu bile kanamasın. Bizler bu vatanın evlatları olarak askerimizin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol