banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİ İLÇE TURNESİNE ÇIKTI
 

Erdemli Belediyesi kültürel ve sanatsal faaliyetler çerçevesinde tiyatro ekibiyle Mersin’in farklı ilçelerinde tiyatro gösterilerine başladı. İlçe turnesinin startını Gülnar ilçesinden veren Erdemli Belediyesi Şehir tiyatro ekibinin kent merkezinde gösterime giren ‘’ELİMDE VALİZİM’’ oyunlarını bu kez Gülnarlı tiyatro severler için sergilediler. Deniz Yağmur’un kaleme aldığı ve Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı’nın yönetmenliğini yaptığı iki perde halinde izleyicileriyle buluşan oyun Gülnarlılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Gülnarlı tiyatro severlerin beğenisine sunulan oyun iki perde halinde sahnelenirken, 120 dakika sürdü ve izleyenlerden tam not aldı. Erdemli Belediyesi Tiyatro grubunun sergilediği performansı ve oyunu başarılı bulduklarını dile getiren Gülnarlı tiyatro severler, kendilerine bu imkânı tanıdıkları ve kentin sanat hayatına katkıda bulundukları için Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel’e ve şehir tiyatrosu ekibine teşekkür ettiler.

 

Gülnar Belediyesi kültür merkezinde sahnelenen ‘’ELİMDE VALİZİM’’ adlı oyunu, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, vatandaşlar ve öğrenciler izledi. Program sonunda konuşan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Gülnarlıları sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini dile getirerek, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve şehir tiyatrosu oyuncularına katkılarından dolayı teşekkür etti. Program sonrası Belediye Başkanı Ahmet Günel katkılarından dolayı Erdemli Belediye Başkanı adına Kültür Müdürü Adem Arslan’a teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

 

ŞEHİR TİYATROSU BAŞARILARINA DEVAM EDECEK

Program sonunda konuşan Erdemli Belediyesi Kültür Müdürü Adem Arslan, amatör bir yapıda kurdukları şehir tiyatrosunun Erdemli’nin adını ulusal ve uluslararası alanda duyurduğunu belirterek, profesyonellere taş çıkartan işlere imza attıklarını söyledi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun tiyatroya verdiği önem sonucunda, Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ivme kazandığını ve başarılara imza attığını söyleyen Arslan, Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnesinin bu kez Mersin’in Gülnar ilçesinde kurulduğunu anlatarak, Gülnar’da sanatın kapısını tiyatro severlere açarak desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ahmet Günel’e ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.

 

Şehir tiyatrosundan yapılan açıklamalara göre, tiyatro ekibinin birçok il ve ilçeden davet aldığını ve turneye çıkılacağı ifade edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol