Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ ORTAK ALANLARI HİJYEN KOŞULLARINA KAVUŞTURUYOR

Erdemli Adliyesi, Erdemli K2 Tipi Cezaevi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde dezenfeksiyon işlemlerini tamamlayan ekipler; hız kesmeden faaliyetlerini sürdürüyor.

“SAĞLIK SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA CİDDİYET VE İHTİMAMLA HAREKET ETMEK ŞARTTIR”

Toplum sağlığı söz konusu olduğunda ciddiyet ve ihtimamla yaklaşımın en önemli unsur olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Sağlık söz konusu olduğunda ciddi bir yaklaşım ile ihtimamlı davranmak şarttır. Şu an toplum sağlığı, yani vatandaşlarımızın genelinin sağlığı söz konusu durumda. Belediye olarak ilçemiz genelinde faaliyet yürüten tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile irtibata geçerek mesai saatleri sonrasında tüm hizmet binalarının dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirdik" diye konuştu.

"ÖNCE TEDBİR; SONRA TEVEKKÜL"

Profesyonel bir yaklaşımla, sayısı 200’ü aşan bir ekip kadrosuyla, büyük bir ciddiyetle ve mümkün mertebe en hızlı şekilde dezenfekte işlemlerini sürdürdüklerini aktaran Tollu, "Erdemli’de sadece kamu kurum ve kuruluşları ile kalmayacak; çocuklarımızın ve yaşlılarımızın vakit geçirebileceği parklarda, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin bulunduğu ortak alanlarda da aynı ciddiyetle dezenfeksiyon işlemlerini sürdüreceğiz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edecek, hijyenik olmayan her hangi bir ortak alan bırakmayacağız. Mesai sonralarında çalışmaları sürdürerek vatandaşlarımızın da işlemler sırasında sağlık açısından olumsuz etkilenmelerinin önüne geçiyoruz. İlçe Tarım Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Müftülük, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezleri, rehabilitasyon merkezleri, düğün salonları, huzur evleri ve öğretmen evinde de dezenfeksiyon işlemlerimizi tamamlayacağız. Her zaman belirttiğimiz gibi, toplum olarak gerekli tedbirleri sağlar isek herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmayacağımız ortada. Çalışmalarımıza ciddiyet ve ihtimamla devam ederek Erdemlimizde hijyenik koşullara kavuşturulmayan tek bir ortak alan bırakmayacağız. Önce tedbir; sonra tevekkül" şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol