banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ, KIŞA HAZIRLANIYOR

Erdemli Belediyesi, Kocahasanlı Mahallesinde bulunan derede gerçekleştirdiği temizleme çalışmalarıyla, su taşkınlarına karşı önlemini aldı. Kış mevsiminde yaşanabilecek su taşkınları ile ortaya çıkabilecek olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için su kanallarında, dranaj hatlarında ve derelerde çalışma yürüten ekipler, Kocahasanlı Mahallesinde gerçekleştirdiği dere temizleme faaliyeti ile olası felaketlerin önüne geçiyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “İlçemizde bulunan su kanalları, dranaj hatları ve derelerde zaman zaman temizleme faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Kış aylarında yaşanan yoğun yağış sebebi ile tıkanan hatların, su taşkınlarına sebep olmaması ve vatandaşlarımızın hayatını olumsuz yönde etkilememesi için çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda Kocahasanlı Mahallesinde bulunan derede de temizleme faaliyeti gerçekleştirdik. Amacımız vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol