Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ 2020’NİN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Ayrıca Büyükşehir Belediyesinin talebi üzerine Erdemli belediyesine ait Kargıpınarı hizmet binasında itfaiye hizmetleri için kullanılmak üzere yer tahsisine karar verilirken, sözleşmelei personellerin 2020  yılı ücretlerinin belirlenmesi ve toplu sözleşme imzalanabilmesi konularında  belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya yetki verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca yeni yatırımlarda kullanılmak üzere özel ya da devlet bankalarından kredi kullanılabilmesi konusu oy birliği ile kabul edilirken, 2018 yılı denetimlerine ilişkin Sayıştay Raporu, Belediye Meclisinin bilgisine sunuldu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantının sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, alınan kararların ve yapılacak hizmetlerin Erdemli’ye hayırlı olması dileğinde bulunarak, kaynakları en verimli şekilde kullanarak Erdemli için çağın gereksinimlerini de dikkate alarak hazırladıkları plan ve program  dahilinde ki hizmetlere ara vermeden devam edeceklerini bildirdi.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuşmasını “Erdemlimiz için hep birlikte çalışacağız. Toplantımızda aldığımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Bu kararların, Erdemlimize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini dilerim.” sözleriyle tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol