banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ENGELLİLERİN AKÜLÜ ARABA SEVİNCİ
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fuaye Salonu’nda düzenlenen programa katılan Başkan Erkoç; “Bugün bizim için mutlu bir gün. Biz yola çıkarken, engelsiz bir Kahramanmaraş sözü vermiştik.

İlimiz genelinde özellikle kamuya açık olan yerlerde engelli kardeşlerimiz tarafından rahatça kullanmalarını sağlamak için gayret ediyoruz.

Geçtiğimiz aylarda 15 adet akülü araba ve tekerlekli sandalye hediye etmiştik. Bugün de burada 24 adet akülü araba ve tekerlekli sandalye hediye edeceğiz.

Bu arada büyükşehir belediyemiz bünyesinde kısa süre önce kurulan Engelliler Şube Müdürlüğümüz personellerine burada teşekkür ediyorum. Kısa bir süre önce kurulmalarına rağmen engelli kardeşlerimizin sorunlarına çözüm üretmek için gayret ediyorlar.

Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak adına şehrimizi engelsizleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Öte yandan ilimizi ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’İn  ziyaretini değerlendiren Başkan Erkoç: “Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik malumunuz üzere dün ilimizdeydi. Sayın Bakanımıza ilimizin Geç Roma ve Bizans kalıntılarının bulunduğu mozaikleri gösterdik ve kendileri konu ile ilgileneceklerini ve ödenekleri bir an önce çıkaracakları müjdesini verdiler.

Mozaiklerimiz için gerekli çalışmaları başlatacağız ve dünyaya tanıtmak için gayret edeceğiz” diye konuşarak bilgi verdi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol