Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

EN BÜYÜK YÖRESEL ÇARŞIYA KAVUŞUYORUZ
 Yimpaş’tan sonra Kiler Alışveriş Merkezi olarak da hizmet veren işyeri, şimdi tüm yöresel ürünlerin yanında, büyük firmaların ve markaların da yer alabileceği çarşıya ev sahipliği yapmaya hazırlanan, bu anlamda binayı Yimpaş’tan 15 yıllığına kiralayan Muzaffer Taşçı  (İşbilir) Kahramanmaraş’ı yöresel ürünler alanında marka yapacağını söyledi.





Eğitimci-tüccar, aynı zamanda da 30 Mart Mahalli Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Muzaffer Taşçı (İşbilir) Yöresel Çarşı içinde büyük ve tanınmış firmaların ile markaların da standları olacağını belirtirken; “Kahramanmaraş’ta yöresel ürün yetiştirme, üretme ve pazarlama dalında belki büyük atılım yapamadık. Ama bunu ilk bizi başlattık. Böyle bir çarşıyı açmak, senelerdir hayalimdi. Çok şükür Rabbim bu hayalimi gerçekleştirme fırsata verdi. Şimdi çarşıda restorasyon çalışmaları yapılıyor, büyük bir ihtimalle, Ramazan Bayramı sonrası, Çarşı her türlü ürün zenginliği ile hizmete açılmış olacak” dedi.




Yöresel Çarşı’nın halen tadilatta olduğunu kaydeden ve bayram sonrası hizmete girmesi için yoğun çaba içinde olduklarının altını çizen Taşçı, aynı amaca hizmet eden modern ve zengin bir iş kolunun da İstanbul’da bulunduğunu sözlerine eklemeden yapamadı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol