banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EMRE KAYA,  K.MARAŞ PİAZZA’DA  COŞTU, COŞTURDU
 Güvenlik koridorunda çıktığı sahnede kendisini izleyen binlerce kişiyi şarkılarıyla coşturan Emre Kaya, gördüğü yoğun ilgi karşısında bir de konuşma yaptı.

‘’K.Maraş’ta sevenlerimin olduğunu biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum.  Ne çok sevenim varmış. Hepinize çok teşekkür ederim’’ dedikten sonra ünlü şarkısı ‘’teşekkür ederim’’i seslendirdi.  Sahnede yerinde durmayan coşkulu performansıyla unutulmaz dakikalar yaşatan  Emre Kaya’nın şarkılarına tüm izleyenler hep bir ağızdan eşlik etti.

AVM’nin mimari avantajı sayesinde alışveriş merkezinin diğer katlarından da izlenebilen Emre Kaya, zaman zaman yukarılara el sallayarak, gösterilen ilgi ve sevgiden duyduğu mutluluğu sık sık dile getirdi. Sesinin yanı sıra besteleri ve söz yazarlığı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden birisi olan Emre Kaya’yı izleyen bazı genç kızlar ise heyecandan gözyaşlarına hakim olamadılar.

İki şarkı seslendirdikten sonra imza etkinliğine geçen Emre Kaya’yı daha yakından görmek isteyenler zaman zaman izdiham yaşanmasına neden oldu. Güvenlik güçlerinin adeta duvar olduğu platforma sırayla alınan ziyaretçiler, Emre Kaya’ya fotoğraflarını imzalatmanın yanında ona sarılıp öperek sevgilerini dile getirdiler.

Hiçbir hayranını geri çevirmeyen,  tamamıyla tek tek ilgilenerek fotoğraf çektiren ünlü sanatçı, yaşadıkları yoğun heyecan nedeniyle boynuna sarılarak ağlayan genç kızları da teselli etti.

Emre Kaya, etkinliğin ardından güvenlik koridoru eşliğinde AVM'den ayrıldı.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol