Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

EMNİYET MÜDÜRÜ İNCİ; “DAĞINIKLIK BİTTİ, RAHATLAYACAĞIZ!”

İstanbul Büyükşehir ve Emniyet Genel Müdürlüğünce (arsalara mahsuben) tamamlanan yeni EMNİYET SARAYI için konuşan Doğan İnci, taşınma işlemlerinin peyderpey sürdüğünü, bir haftaya kadar tamamen taşınacaklarını, tüm birimlerin bir arada olacağı yeni Emniyet Sarayı’nın bitmesi ve taşınma işlemi ile birlikte dağınıklığın son bulacağını söyledi.

E şeklinde, 5’li blok olarak yapımı tamamlanan yeni EMNİYET SARAYI için düşüncelerini aldığımız Emniyet Müdürü Doğan İnci, “Yeni hizmet binamız güzel oldu. Böylece merkezde dağınık halde olan birimlerimiz bir çatı altında toplanmış olacak. Böylelikle hem koordinasyon, hem ulaşım daha kolay olacak. Çok modern ve tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir binaya kavuştuk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İLÇE BİNALARI DA BİTTİ, BİTMEK ÜZERE…

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, ayrıca Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe emniyet müdürlüklerinin de bitmek üzere olduğunu, yeni Emniyet Sarayı ile birlikte, muhtemelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle şehrimize geldiğinde açılışlarının yapılabileceğini belirtirken, diğer ilçelerde de yapılması düşünülen emniyet hizmet binalarının da yatırım programlarına alındığını sözlerine ekledi.

Müdür İnci, kurtuluş etkinliklerinin de sakin ve kurtuluşun anlamına yakışır şekilde geçtiğini vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol