banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN’DA VURANLAR VE VURULAN NE SÖYLEDİ
 “26 Mart’ı 27 Mart’a bağlayan gece saat 01.55’te ilçe başkanımız, yeğenlerim ve birkaç akrabamız, kardeşimi eve bırakmaya giderken kardeşimin ve yeğenimin de içinde olduğu otomobilin önü alkollü yaklaşık 20-25 kişilik 5 araçlık bir grup tarafından kesilerek kardeşimin otomobilinin ön camına 3 el ateş edilmek suretiyle kardeşim ve yeğenim saldırıya uğramıştır” dedi.

HALKI SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUZ!

Başkan Durmuş Küçük, saldırıyı gerçekleştiren grubun tamamına yakını alkollü olduğunu ileri sürerek, “Saldırganlar ayrıca sopalarla devam ettirilmek istenmiş, ancak başarılı olamamışlardır. Kardeşim, yeğenim ve ilçe başkanımızda herhangi bir yaralanma yoktur. Olayı yaptıran ve yapanları kınıyoruz. Seçimlere 3 gün kala böyle bir olaya maruz kalmamızı da kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunuyor, halkımızı da sağduyuya davet ediyoruz. Kamuoyunun doğru bilgilendirmesi adına çok önemli buluyoruz bu olayı. Ciddi bir hadisedir. Saldırıyı yapanları ve yaptıranları kınıyoruz” diye konuşurken, olayda yaralanan vatandaşa Kimlik Gazetesi ulaştı.


ALKOLLÜ DEĞİLDİM, YALAN SÖYLÜYORLAR!

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ün kardeşi olan ve yörede Yeşil Osman diye bilinen Osman Küçük’ün hadise sırasında tabancası ile ateş ettiği ve kalçasından yaraladığı Alaaddin Kürkçü’ye telefonla ulaştık. (46)

Halen eski devlet hastanesinde, 3 kat ve 317 no.lu odada yatan, kalçasındaki kırıklar sebebiyle yarın ameliyat edilecek olan Alaaddin Kürkçü, Termik Santralinde çalıştığını, söylendiği gibi 25-30 kişilik gurup olmayıp, aksine yeğeni ile birlikte olduğunu söyledi.

YOL KESİLME DİYE BİRŞEY OLMADI

Hastanede yatarken telefonla görüştüğümüz olayın mağduru Alaaddin Kürkçü, iddia edildiği gibi yol kesme olayının olmadığını, alkollü bulunmadığını, sadece ağız dalaşı yaşandığını, bunlar yaşanırken Osman Küçük’ün yanında belediye meclis üyeleri ile Elbistan ilçe başkanının da bulunduğunu belirterek, “Aslında 25-30 kişi olan onlardı. Ağız dalaşı oldu, sonra da çekip beni vurdu” diye konuşurken, olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgisine ulaşıldı.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol