banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ KÜRTÜL MAHALLESİNDE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI DEVAMLARI DEVAM EDİYOR.
 Ekinözü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kilitli beton parke taşı döşeme işlemi tüm hızıyla devam ediyor. İlçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların özellikle kış aylarında çamurlu yollardan mustarip olmalarının önüne geçmek için devam eden çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor.  Kürtül mahallesinde yapımı süren kilitli beton parke taşı döşeme işlemlerini yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel, çalışmaların hız kazanması talimatını verdi. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel ve Belediye Meclis üyeleri Cuma Uykun,   Hanifi Öncül Kürtül mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla sohbet eden Heyet, vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için de ilgililere talimat verdi. Bazı vatandaşların eve davetini de kırmayan Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımıcısı çocuklarla yakından ilgilenmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Güzel  ‘Ekinözü ilçesinde bulunan mahallelerimizin büyük bir bölümü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’nin göreve gelmesiyle ilk defa bordürlü kilitli parke taşlı yollarla tanıştı. Mahalle yollarımızın hepsi kullanılamaz durumdaydı. Yollar yaz aylarında toz ve çukurlardan geçilmezken, kışın ise çamur deryasına dönüşüyordu.  Ekinözü Belediyemiz ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizle Mahallerimizin ana yollarını asflat yaptık. Mahalle aralarındaki yollarımızı ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Köklü çözümle yollarımızı kilitli taşlarla süsleyerek vatandaşlarımızın bu çilesine son veriyoruz .

Hedefimiz önümüzdeki yaz sezonundan tüm mahallelerimizin yollarını bordürlü kilitli parke taşlarıyla süsleyip, vatandaşlarımıza bu hizmeti götürmektir “dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol