banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EKEN VE AKPINAR’DAN ZİYARETLER
 Bir önceki dönemde Afşin ilçemizdeki başarılı çalışmaları ile izi bırakan, sempatisi ve sıcak tavırları ile herkesin sevgisini kazanan ve AK Parti 7. sıra milletvekili Hamit Bülent Eken ile, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği eski Başkanı ve halen Afşin Ziraat Odası Başkanı, aynı zamanda da Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler için Afşin Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Hasan Akpınar ve Eshab-ı Kehf Afşinliler Derneği Başkanı Hasan Kızılay, ilçe başkanları ile AK Parti İl Başkanına ziyaret gerçekleştirdiler.

Büyükşehir yasası ile birlikte, merkezde kurulan iki ilçeden biri olan AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi ziyaret eden Eken, Akpınar ve Kızılay, başarı dileklerinde bulundular.

Parti ilçe çalışmaları, yeni yapılanma hakkında misafirlere bilgiler veren Başkan Ömer Oruç Bilal Debgici, Pazarcık’tan gelen köy ile mahalle sayısının 42’den 58’e çıktığını belirterek, 550 bin nüfuslu kentte, 210 bin kişinin Dulkadiroğlu ilçesinde yaşadığını söyledi, teşkilattaki yeni görevlendirme ile ilgili bilgiler aktardı, ziyaretlerinden ötürü Eken, Akpınar ve Kızılay’a teşekkür etti.

ÖZDEMİR, “GELDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!”

Gurubun ikinci ziyaret adresi bu kez Onikişubat ilçe başkanı Av.Ahmet Özdemir oldu. Özdemir’e ve ekibine başarılar dileyen Eken, Akpınar ve Kızılay, partilerinin her daim emrinde olduklarını belirterek, yaklaşan mahalli seçimler için çok sıkı çalıştıklarını, çalışacaklarını söylerken, Başkan Özdemir de ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür etti, parti ve ilçe başkanı olarak çalışmaları, görevlendirilen yürütme ile ilgili bilgiler verdi.

ERKOÇ’UN İNSAN YANI VE ZİYARET

Eken, Akpınar ve Kızılay gurubunun son durağı AK Parti İl başkanı Fatih Erkoç oldu. Makamında Erkoç’u ziyaret eden gurup, Erkoç ve yönetimine başarılar dilerken, Erkoç da ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl başkanı olarak, vatandaşın dertleri ilme hemhal olduklarını, kentin büyümesi, kalkınması ve bir adım ileri gitmesi için gece-gündüz çalıştıklarını söyledi.

Bu arada, Fatma Dağhan isimli biri bayanın tayini için gösterdiği çaba, yatalak babasına bakmak zorunda olan Dağhan’ın Diyarbakır’dan Kahramanmaraş’a tayini sorununa çözüm bulabilme gayreti, odada bulunan herkesi duygulandırdı.

Ziyaret sonrası Eken, Akpınar ve Kızılay; “Başkan Erkoç’u tebrik etmek lazım. Biz zaten onun ne kadar başarılı bir il başkanı olduğunu biliyoruz. Son gördüğümüz sahne, bizleri duygulandırdı, insanlara bakış açısı, yaklaşımı ve onların dertlerine derman olabilme yolunda gösterdiği iyi niyet, doğrusu hoşumuza gitti” dediler.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol