Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

EĞİTİM HAKSEN’İN GÜMÜŞHAN İFTARI
 Hafta içinde, Gümüşhan Restoran’taki iftar yemeğine ayrıca Haksen İl Temsilcisi Fahri Kurt, Büro Haksen İl Başkanı Abdulkadir Çaylı ve Sağlık Haksen İl Temsilcisi Olcay Kapukaya ile yaklaşık 60 üye katılırken, bir kısa selamlama konuşması yapan Eğitim Haksen Temsilcisi Cem Kapukaya, misafirlere ‘hoş geldiniz!’ dedi.

Cem Kapukaya, bir iftar programında bir araya gelmelerinde vesile olan Konfederasyonun Genel Başkanı Ayhan Çivi ve Eğitim Haksen Genel Başkanı Hanifi Gökçek’e teşekkür etti.

Ramazan ayının kutsiyetine ve ulviyetine ilişkin kısa bir değerlendirmenin ardından konuşmasını kısa kesen Kapukaya, “Ayrıca güzel ülkemizi, insanlarımızı, devletimizi içten ve dıştan bölmek, parçalamak isteyen tüm terör ve şer odaklarının da kahrolup yok olmasını diliyorum. Davetimizi kırmayıp iftarımıza katılan tüm hocalarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, adaliye çalışanlarımıza v bizleri kırmayarak ardamızda bulunan basınımızın güzide temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol