Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

EDELER GRUBU KIRAÇ'A MİNNETTAR

Alpedo Kahramanmaraşspor'da iş adamları yapılan çağrı üzerine yönetime girmeye başladı. Kahramanmaraş'ın son dönemde en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan Kıraç İnşaat yönetim kurulu başkanı Mustafa Kıraç'ın yönetime girmesi ve yönetimde aktif görev alacağını açıklaması taraftarlar tarafından da olumlu karşılandı.

Edeler Grubu Tribün Lider Serkan Altunbaş yaptığı açıklama da "Kıraç İnşaat Yönetim kurulu başkanı Mustafa Kıraç'ın Kahramanmaraşspor yönetimine girmesi ve yönetimde aktif görev almasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Hem maddi hem manevi destek verecek olan değerli iş adamı Mustafa Kıraç, şehrimizdeki diğer iş adamlarımıza örnek olacaktır. Bu yakınlık ve atılan olumlu adımlar hem şehrimize hem de şehrimizin takımı Kahramanmaraşspor için çok önemlidir. Sayın Kıraç'a teşekkür ediyoruz ve hoş geldiniz diyoruz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol