Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ECZACI ODASI BAŞKANI DR.ARAS’IN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

Yarın tüm Türkiye’de ve dış temsilcilikleri ile Kıbrıs’ta kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutladığının altını çizen Başkan Aras, “Bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Eczacı Odası Başkanı Ecz. Dr. Bahtiyar Murat Aras, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi. “Bağımsızlık yolunda verdiği kararlı mücadele ile “Gazi Meclis” unvanını alan Büyük Millet Meclisi, ardından cumhuriyetimizin kurulduğu yer, millet iradesinin de yegâne tecelligahı olmuştur. Büyük Gazi, meclisimizin açıldığı böylesine önemli bir günü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Bu, Atatürk’ün çocuklara verdiği kıymetin en önemli göstergesidir. Bizler de yarınlarımız olan çocuklarımıza güveniyor, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol