Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

DWN SENDROMU KONUSUNDA FARKINDALIĞI ARTIRMALIYIZ
 Ziyarette bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Kadir Gülkesen: “Böyle bir konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç ve bu konu ile ilgili birim yöneticilerini tebrik ediyorum. Toplumda bu konu ile alakalı farkındalık oluşturmak gerçekten çok önemli” dedi.

“İnsanlar, hayatlarında olmayan şeylerin bilincinde olamayabiliyorlar” diyen Gülkesen: “Hayat çok yoğun akarken insanlar, fark etmiyor olabilirler. İnsanlara bu konularda farkındalık oluşturmak adına gerçekten değerli bir eğitim oluyor. Bu birimin çalışmaları ile farkındalık oluşturarak çözümlerin daha sonraki tespiti ve toplumun da bu çözümde katkılarının sağlanması gerçekten önemli. Süreç içerisinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak yanınızdayız. Çocuklarımızın ailelerimizin çok uzağında değil herşey. Büyükşehir Belediyesinin bu hareketi diğer guruplara da yayılır. Toplum da buna yeterli katkıyı verir diye umuyoruz” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ise şunları dile getirdi: “Çocuklarımız ile ilgili gerekli çalışmaların hepsini yapıyoruz. Biz Engelliler Şube Müdürlüğü kurulduğundan bu yana çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Kültürel ve sosyal faaliyetler ile engellilerin topluma kazandırılması ve rehabilite edilmesi yani toplumla kaynaşmasını istiyoruz. Gönüllerdeki engelleri kaldırma adına bu faaliyetlerimizi yapıyoruz”

Konuşmalardan sonra KMTSO Başkan Vekili Kadir Gülkesen çocuklara hediye takdim etti.

 

 

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol