banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DÜRÜMCÜBAŞI, TAVUK YEMEMEYE YEMİN EDENLERİN YENİDEN TAVUKLA BARIŞTIĞI MEKAN

Kentimizde, ayaküstü karın doyurma mekânı olarak addedilen tavuk dürüm salonlarının her geçen gün artmaya başlaması, mantar gibi çoğalması üzerine, bu sektörde marka olmuş, damak tadına önem veren ve hijyene güvenen, yediği üründen emin olan insanların mekanı haline gelen DÜRÜMCÜBAŞI sahibi, aynı zamanda da AK Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Celal Özbilir ile birlikte olduk. Neden Dürümcübaşı dedik, özelliğini,  farkını öğrenmek istedik. 

Bu meselede Celal Özbilir’in söylediği şu oldu;  “Bir İzmir ziyaretimde, bu anlayışın ve farklı sunumun Kahramanmaraş’ta olmasının memleketimize sıra dışı bir hizmet olacağı inancı ile burayı açtık.  Kahramanmaraşlının damak zevkine düşkünlüğünü biliyorduk.  MADO gibi bir markayı keşif ve rağbeti ile büyüttüğünü lezzete duyarlı hemşehrilerimle buluşturmayım diye düşündüm”

 Marka sahibi, aynı zamanda da İzmir Maraşlılar Dernek Başkanı olan amcası Murat Özbilir ile istişare ederek, bu markayı Kahramanmaraş halkı ile tanıştırmak istemiş. Nitekim geçen yıl yaz ortasında, Murat Özbilir’in de katıldığı açılışta, Dürümcübaşı lezzeti halkımızla tanışmış oldu.

KALİTE,  HİJYEN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Yeni hükümet Caddesi üzerinde müşterilerine hizmet vermeye başlayan, ancak kısa sürede adından söz ettirmiş bir girişim eseri olan Dürümcübaşı,  her şeyden önce profesyonel üretim anlayışı ve hijyen ile standartlara uygun, Türkiye’nin ilk 2 üretiminden birinde tüm prensiplerini göz önüne alarak özel olarak üretilen, üzerinde titizlikle halk sağlığı ve damağa dikkate alınarak üretilmesi alışılmışın dışında lezzeti ve ekmeğine kadar özenle seçilerek özel üretilerek sunulması, merdivenaltı üretimi olmayan bir üründür.

Celal Özbilir’in ifadesi ile Dürümcübaşı; “Tavuk yememeye yemin edenlerin tavukla yeniden barıştığı mekandır.”

SEKTÖR ÇOK HIZLI BÜYÜYOR.

Ve gün geçtikçe insanımız seçici, bilinçli olmasıyla birlikte hizmet ve ürün kalitesi yanında profesyonel hizmet anlayışı neticesi, müşteri üretim izin, hijyen ve helal belgelerini görmek istiyor. Bakın bu konuda Özbilir son olarak neler söyledi; “Merdiven altı üretimi rutin kontrollerle engellenirse sektördeki tüm markalar buraya rağbet edecek. Ve halkımızın sağlığı daha da garanti altına alınmış olacaktır.

Bundan ümitliyiz. Gıda, yani ağzımızda direk sağlığımızı etkileyen her şeye dikkat etmemiz gerekiyor. Bu konuda tüketici ne kadar bilinçli olursa, sektör o kadar doğru ve kontrollü büyüyecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol