Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 DULKADİROĞLU’NUN ÇİÇEKLERİ ÖĞLE YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesinde çalışan bayanlar, Belediye Başkanı Necati Okay’ın düzenlediği öğle yemeği programında bir araya geldi. Başkan Okay, her türlü projede kadına yönelik pozitif ayrımcılık yapacaklarını ifade etti.
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen öğle yemeği programına Dulkadiroğlu Belediyesi bayan meclis üyeleri, bayan belediye çalışanları, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek, İlçe yönetimi, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alpaslan ve Muharrem Kalkan katıldı.
Bu anlamlı programda konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kadına yönelik pozitif ayrımcılık yapacaklarını kaydetti.
Özellikle bayan çalışanların sorunlarını gidermek için makam kapısının ardına kadar açık olduğunu dile getiren Başkan Okay, bayan çalışanların çalışma şartlarının da erkeklerle eşit olduğunu söyledi.
Başkan Okay, programdaki konuşmasında şunları dile getirdi: “Değerli bayan çalışanlarımızla güzel bir organizasyonda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle birkaç gündür çeşitli organizasyonlar yapılmaktadır. Biz de bugün değerli bayan çalışanlarımız ve meclis üyelerimizle bir araya gelmeyi uygun gördük. Elimizden geldiği kadarıyla bayan çalışanlarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırma anlamında işler yapmak istiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de kadın erkek eşitliği konusunda insanlarımızı bilinçlendirmek adına gerekli çalışmaları yapacağız. Bu tür organizasyonlar bizim için çok önemli. Sizlerin çalışma ortamında karşılaşa bileceği problemleri çözmek için irademizi her zaman ortaya koyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu iradeyi ortaya koymaya devam edeceğiz. Erkeklerle eşit şartlarda çalışmanızı sağlayacağız. Her türlü sorunlarımızda kapımızın açık olduğunu dile getirmek istiyorum.”
Program, Başkan Okay’ın bayanlara karanfil, çeşitli hediyeler dağıtması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol