Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU’NA TEŞEKKÜR!
 Senelerdir Borsa Caddesinde, EVVE alış-veriş merkezi bitişiğindeki duraklarında insanları gidecekleri yerlerle buluşturan, mesafeleri kısaltan, uzakları yakın eden Murat Taksi Durağı, şimdi Dulkadiroğlu Belediyesinin yeni yaptırdığı kulübelerinde rahat ettikleri gibi, başkanlara teşekkür etmeyi de ihmal etmiyorlar.

“Yıllardır soğuk demedik, sıcak demedik, hep eski barakamsı kulübede insanlara hizmet verdik. Ancak sağ olsun, Dulkadiroğlu Belediyemiz bizleri düşündü, daha insancıl, daha iyi şartlarda çalışabilmemiz, ekmek yememiz için kulübemizi yeniledi. Bu nedenle başta Başkan Necati Okay, diğer başkan yardımcısı Sebük Tekin Alparslan ve Mehmet Akif Kahveci’ye teşekkür ediyoruz” diyen durağın en kıdemlilerinden ve emektarlarından Hacı Danyıldız, yeni mimari tarzı ile durağın içinde ihtiyaçlarını giderecek bölümlerinde olduğunu söyledi.

DURAK TARİHİN İZLERİNİ, MOTİFLERİNİ TAŞIYOR

Durak çalışanlarından ayrıca Şeref, Murat, Muhammet ve Sebahattin Danyıldız ile Gaffar Taşdemir, Mahmut Kurtul ile Emrah Kaplan da başkanlara ayrıca teşekkürlerini gönderirlerken, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Sebuk Tekin Alparslan, durağın Selçuklu mimarisinden, tarihin izlerinden ve tarihi kültürden esinlenerek dizayn edildiğini belirtti.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol