Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU ve CAMİLERE BAYAN ELİ
 Eğitim ve ibadethane konusunda hassasiyetini her fırsatta dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, göreve geldikleri ilk günden itibaren bu hassasiyetin gereğini yerine getirdiklerini anlattı. İbadethane ve eğitim alanlarının çevre düzeni konusunda gerekli çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Okay, ibadethanelerin detaylı temizliği konusunda ise özel bir ekip oluşturduklarını anlattı.
Merkezde tespit edilen 120 cami ve mescidin detaylı temizliği için bayanlardan oluşan temizlik ekibinin, kısa sürede 32 cami ve mescidi temizlediklerini anlatan Başkan Okay, gerekli hassasiyeti göstererek bu gibi çalışmaları devam ettireceklerini dile getirdi.
BAŞKAN OKAY, KONUYLA İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLARI SÖYLEDİ:
"Göreve geldiğimiz gün bir elimizin camilerimizin ve okullarımızın üzerinde olacağına dair vatandaşlarımıza söz vermiştik. Bu kapsamda bir çok okulumuzun eksiğini giderdik. Camilerimizle ilgili de çevre düzeni ve temizlik konusunda ekipler oluşturarak hizmetimizi sürdürüyoruz. Camilerimizin özellikle temizliği konusunda büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren camilerimizin teknik özelliklerini inceleyerek ses sistemini, ışık sistemini ve elektrik aksamını elden geçirdik. Şuanda da 3 farklı temizlik ekibimiz bölgemizdeki camilerimizi tek tek tarıyor. Şuana kadar 32 camimizin temizliğini yaptık. Bölgemizde bulunan tüm camiler tamamen temizlenene kadar bu çalışmamız devam edecek."
Temizlikleri detaylı bir şekilde yapılan cami ve mescitlerin cemaati de Başkan Okay'a bu anlamlı hizmetinden dolayı teşekkür etti. Cami ve mescitlerin detaylı temizlik konusunda çok büyük sorunlar yaşadığını dile getiren cemaat, Dulkadiroğlu Belediyesi'nin bu projesiyle sorunun ortadan kalktığını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol